Oletko koskaan miettinyt mikä saa kierteen aikaan palloissa. Kyseessä on Magnus-efekti, jonka saksalainen tiedemies Gustav Magnus havaitsi 1800-luvulla.

Nuoret miehet päättivät kiivetä korkealle padolle ja pudottaa sieltä koripallon kokeillakseen, kuinka ilmiö toimii. Ensimmäisellä heitolla juuri mitään ei tapahdu, mutta toisella kerralla, kun pallolle annetaan hieman kierrettä se lentää todella pitkälle.

 

Jälleen yksi video, joka saa meidän rakastamaan koiria yhä enemmän. Pitkältä matkalta palannut mies saa oven avattuaan mitä lämpimimmän vastaanoton koiraltaan.

Eläimen ilo pistää tipan linssiin ja on ihana esimerkki siitä millaista aito ystävyys on.

Kauneusunilla on monia terveydellisiä vaikutuksia, jonka myös Setsu-chan kissa tietää. Kissa sai Japanissa “rumin nukkumisilme” -palkinnon, mutta se on omalla tavallaan aika hellyyttävää katsottavaa.

Ensi silmäyksellä kaikki sanovat Setsu-chania elegantiksi ja kauniiksi kissaksi.

At first glance most people would say Setsu-chan is "adorable" or elegant

Sen siniset silmät ja valkoinen turkki ovat hurmaava yhdistelmä.

Hienoimmatkin kissat joutuvat joskus kuitenkin ottamaan rennosti.

Here he is stretching and lazing about, staring at us with those piercing eyes.

Tältä kissa näyttää nukkuessaan.

and then BAM! sleepy face activate

Jotta jaksaa pysyä upeana täytyy silloin tällöin ottaa kauneusunet.

Awww!

Ja lopuksi vielä kieli ulos.

Lähde: Imgur.com

Isaiah Bird on aivan tavallinen poika lukuunottamatta yhtä poikkeusta. Isaiahilla ei ole jalkoja ja hän joutui syntyessään kodittomaksi. Poika halusi aina urheilla ja löysi itselleen lajin, jossa hän oli hyvä. Bird adoptoitiin myös uuteen perheeseen, jossa sillä on rakastava äiti. Tällä hetkellä Isaiah kilpailee turnauksissa ja on voittanut useita kisoja. Hän toimii inspiraation lähteenä monille nuorille ihmisille, jotka kärsivät samankaltaisista ongelmista.

Onneksi esteet on tehty ylitettäväksi ja tämä 6-vuotias poika on siitä mieletön esimerkki. Isaiah myös automaattisesti muistuttaa, että omat suurelta tuntuvat ongelmat ja asiat eivät välttämättä olekaan niin valtavia miltä ne tuntuvat.

Mikä onkaan mukavampaa kuumalla kesähelteellä kuin pulahtaa veteen ja lillua siellä tovi jos toinenkin? Ei mikään. Sen takia tämä niksi on loistava, vaikkakin se vaatii hieman kädentaitoja ja ylimääräistä puutavaraa.

Saksalaisen miehen Torben Jungen pihalla loijui käyttämättömiä puulavoja. Hän päätti tehdä niillä jotain, mikä virkistäisi koko perhettä. Hän kasasi lavat ympyrän muotoon, naulasi ne kiinni toisiinsa, peitti sisäpinnan ja koristeli ulkopinnan. Sitten hän otti letkun käteen ja täytti viritelmänsä vedellä. Siitä syntyi uima-allas!

Mies asetteli lavat pressun päälle ympyrän muotoon.

Hän tuki liitoskohdat naulaamalla niihin laudanpätkät ja veti ympärille vielä kiristyshihnan.

Pohjalle ja reunoille hän asetteli pehmusteiksi pyyhkeitä.

Päälle vielä pressu, joka pitää veden sisällään…

… ja ulkopuoli sai kauniin pinnan.

Ja ei muuta kuin vettä sisään!

Kyllä passaa.

Lähde: Torben Jung