On helppo laittaa ihmisiä lokeroihin. Tällä tanskalaisella videolla näet, kuinka erilaisilta ihmisiltä kysytään samoja kysymyksiä. Yhtäkkiä huomaamme, että emme olekaan niin erilaisia. Me olemme kiusattuja, juuri rakastuneita, yksinäisiä, isä- tai äitipuolia ja niitä, jotka ovat löytäneet tarkoituksen elämälleen. Monet asiat tuovat meidät yhteen.

Ei anneta syrjinnälle ja ennakkoluuloille valtaa. Me olemme kaikki ihmisiä.

 

 

Tiedämme, että sormenjälki on ihon kohoumista ja matalista kohdista muodostuva kuvio. Onneksi nykyteknologialla lähes minkä tahansa kuvaaminen on mahdollista. Tällä minuutin mittaisella videolla näet, miltä näyttää sormenpäiden hikoilu todella läheltä.

Ällöä vai kiinnostavaa?

Melyssa Braga sai erittäin harvinaisen kasvaimen, joka teki hänen elämästään lähes mahdotonta. Painava kasvain vaikeutti puhumista, syömistä ja arkisia toimenpiteitä. Onneksi tyttö sai kuitenkin apua lääkäreiltä, jotka onnistuivat poistamaan kasvaimen. Leikkausoperaatio kesti 8 tunnin ajan ja kaikkien onneksi kaikki sujui loistavasti.

Videolla näemme, miltä tyttö näyttää pitkän ja vaativan leikkauksen jälkeen.

Koirat haluavat seurallisesta luonteestaan huolimatta joskus omaa tilaa ja rauhaa. Kaikenlaiset äänet ovat ärsyttäviä, kun yrität ottaa rennosti tai nukkua päiväunet.

Videolla tyttö soittaa huiluaan ja koira ei selvästi pidä koko tilanteesta lainkaan. Koira kuitenkin onnistui saamaan tytön hiljaiseksi, sillä hän ei voinut pidätellä nauruaan, kun koira aloitti ulvomisen.

Kosinnat ovat aina ihania ja mieleenpainuvia, mutta joidenkin kumppaneiden näkemä vaiva ja luovuus ovat aivan omaa luokkaansa.

Dean, Jenniferin poikaystävä kosi häntä Aruballa kun he olivat viettämässä Jenniferin syntymäpäivää. Yllätyksenä Jenniferille kuitenkin tuli, että Dean itse asiassa oli jo kosinut häntä 365 kertaa!

Onko tässä romanttisin kosinta koskaan?