Oletko koskaan miettinyt miltä eri asiat näyttävät, kun ne sulattaa kuumalla liekillä? Tällä videolla niin tehdään ja kuvataan se vieläpä hyvin läheltä. Jollakin oudolla tavalla videon katselu on erittäin tyydyttävää ja jopa rentouttavaa. Varsinkin tietokoneen näppäimistön sulaminen aiheuttaa melkeinpä kylmänväristyksiä iholla, niin helposti näppäimet sulavat muodottomiksi möykyiksi.

Lapsille monet yksinkertaiset asiat aiheuttavat suunnatonta iloa ja riemua. Tällä videolla pieni poika seisoo aidan takana, kun vierestä kiitää kovaäänisiä moottoripyöriä. Pojan on vaikea pysyä paikoillaan, niin hillittömän iloinen hän on. Toivomme tosin, että vanhemmat suojaisivat lastensa kuulon tällaisissa tilanteissa!

Kaksivuotias Noel on tullut jo tunnetuksi aikaisemmasta hittivideostaan, jossa hän syyttää Batmania peilin sotkemisesta. Tällä videolla hän nimeää suloisesti erilaisia leludinosauruksia ja vieläpä ihan oikein. Noelin lempidinosaurus kaikista on kuitenkin Tyrannosaurus rex.

Taiwanissa kuvatulla videolla Richard Arhinful pyörittelee useampaa metallikulhoa ilmassa samalla kun hyppii ja tekee voltteja ilmassa. Hän pyörii maassa ja pitää jopa yhtä kulhoista kepin nokassa suunsa avulla. Tämän notkeampaa kaveria saa jo hakea!

Saara Aallon X Factor UK -taival jatkui onnistuneesti 18. syyskuuta nähdyssä Boot Camp -jaksossa. Aalto esitti tuomareille Donna Summerin On The Radio -kappaleen ja tuomarit päästivät hänet jälleen jatkoon. Jäämme jännityksellä odottamaan haastavan kilpailun seuraavia vaiheita ja toivomme Aallolle paljon onnea ja menestystä!