Australialainen taiteilija Elspeth McLean tekee hypnoottisen kauniita taideteoksia pyöreistä kivistä. Hän maalaa lukuisilla eri väreillä pieniä pisteitä kiviin, minkä tuloksena harmaasta tylsästä kivestä tulee upea koriste. Elspethin kivistä onkin tullut melko suosittuja, ja nainen myy niitä välillä nettikaupoissa, esimerkiksi Etsyssä. Taiteilija tekee myös paljon muitakin erilaisia taideteoksia, eikä hänen kädenjälkensä näy pelkästään kivissä.

Elspethin töitä voit katsoa lisää hänen kotisivuiltaan tai Facebookista.

Lähde: Facebook

Jasper-koira varastettiin syyskuussa 2014 sen kotipihalta Bedfordshirestä Englannista. Ainakin kerran se myytiin siinä välissä. Silloinen ostaja kertoi, että koira oli ollut ketjussa pihalla ja siitä näki, miten huonosti sitä oltiin kohdeltu.

Lopulta yksinäinen koira löytyi harhailemasta kadulta. Se oli karannut.

Jasper vietiin eläinlääkäriin. Siellä selvisi mikrosirun avulla, että koira oli ilmoitettu kadonneeksi. Tällä videolla se näkee omistajansa pitkästä aikaa – puolen vuoden jälkeen. Mikä onni ja riemu!

10 pientä tipua käveli ilman äitiään talon pihamaalle. Pihalla pötkötellyt koira tiesi heti, mitä tehdä. Se adoptoi pienet tipuset itselleen ja halusi pitää huolta niistä, ihan jokaisesta.

Tarinat, joissa eläin adoptoi itselleen toisen lajin poikasia, ovat aina jotenkin kauhean hellyyttäviä. Vaikka koira saattaisi juosta lintujen perässä muuten, nyt se haluaa kuitenkin suojella noita avuttomia otuksia, jotka ovat menettäneet emonsa.

Jokainen meistä etsii onnea elämäänsä, mutta asettaa usein itse esteet sille. Tämä lista liittyy erityisesti naisiin ja naisten tapoihin nähdä itsensä ja maailma.

Onnea lähempänä ollaan, kun vältellään seuraavia asioita:

1. Ruoan näkeminen vihollisena

Naisille luodaan aivan käsittämättömiä ulkonäköpaineita. Läskiä saa olla (vähän), mutta se ei saa näkyä. Meikkiä pitää käyttää, mutta samalla tulee näyttää siltä, ettei käyttäisi ollenkaan. Tällaiset ulkonäköpaineet vaikuttavat siihen, miten naiset suhtautuvat ruokaan. Aivan turhaan.

Lähde

 

2. Vartalon dissaaminen

Sekä oman että muiden. Siitä ei seuraa mitään hyvää. Koskaan. Piste.

Lookin’ goooood!

Lähde

 

3. Pakonomainen tägien poistaminen kaikista ”rumista” kuvista

Pelimerkit on jaettu ja niillä mennään, mitä on.

Lähde

 

4. Oman reaalielämän vertaaminen jonkun toisen virtuaalielämään

Virtuaalielämä on fiktiota – se on muokattu, suunniteltu, filteroitu, rajattu ja valikoitu. Toisin kuin reaalielämä.

Lähde

 

5. Seksielämän ja parisuhteen jatkuva kritisointi ja arviointi

Ei ole kenenkään elämä pelkkää ilotulitusta. Eikä pidä ollakaan. Ilotulitus menettää kauneusarvonsa, jos sen näkee joka ilta. Välillä on hyvä nukahtaa yksin sohvalle.

 Lähde

 

6. Yksin olemisen pelkääminen

Tärkein suhde maailmassa on suhde omaan itseen. Jos pelottaa olla yksin, silloin juuri kannattaakin olla itsekseen. Ei ole reilua asettaa kenenkään harteille sellaista taakkaa, että ”sun tehtävä on saada mut onnelliseks”. Onni tulee itsestä, sisältäpäin.

Lähde

 

7. Deadlinejen asettaminen elämän isoille tapahtumille

Seurustelua kaksi vuotta, sitten kihlat, naimisiin ja äkkiä lapsia. Tämä kaikki pitää tapahtua ikävuoteen 30 mennessä. Viimeistään.

Haaveilla saa ja pitääkin, mutta elämä harvoin menee niin kuin suunnittelee. Kaikki järjestyy ajallaan juuri oikein ja sopivasti.

Jos yrittää väkisin, saattaa tehdä virhearvioita.

Lähde

 

8. Omien mielenkiinnon kohteiden häpeäminen

On kyse sitten Justin Bieberin fanittamisesta tai omien kissakuvien jakamisesta facessa kahden tunnin välein – ole rohkeasti oma itsesi.

Lähde

Muista, että oot ihana just tollasena!

Pumpkin on energinen shetlanninlammaskoira. Tällä videolla se saa oikein kunnon hepulit – ja niin saa lattialla istuva  pieni miehenalkukin. Koira riehuu ja juoksee ympäriinsä ja lapsi sen kun nauraa räkättää niin, ettei meinaa happea saada. Molemmat lietsovat toisiaan tähän mahtavaan leikkiin, jolle ei loppua näytä tulevan. Välillä toki on aina suukkotauko, mutta sitten homma jatkuu.