NOKAT-nimellä kulkeva komediakaksikko Hunter Wolk ja Yael Zinkow julkaisevat Youtubessa sarjaa “Girls Are Assholes”. Sarjan tarkoituksena on nostaa esille stereotyyppisiä naiseutta käsitteleviä aiheita ja käytöstapoja, ja tehdä niistä sitten parodiaa – kuten sarjan nimikin osoittaa.

Tämä sketsi on heidän toisensa, aiheena on naisten baarikäyttäytyminen ja miesten valitsemisen epämääräisyys tai epäloogisuus. Tässä tapauksessa siis paremman näköinen, mutta hullu mies, saa pokattua mimmin.

Yksinkertainen mutta toimiva. Sininen muovialusta, jonka reunoilla pallo vetää ympyrää. Kissa on kohtuullisen liekeissä tästä vempaimesta.

Kunnes tapahtuu jotain järkyttävää. Noin puolen minuutin jälkeen pallo pysähtyy toiselle puolelle lelua. Kissa tuijottaa sitä ja odottaa. Odottaa, kumpi hyökkää ensimmäisenä – pallo vai kissa. Arvatenkin kissa. Ja homma jatkuu.

Sen lisäksi, että avokado on aivan sairaan hyvää, se on myös todella terveellistä. Jos hedelmästä jää puolet yli ja sen joutuu laittamaan jääkaappiin odottelemaan seuraavaa päivää, sen pinta kuivuu ja tummuu helposti. Tämän estämiseksi on olemassa helppoja kikkoja.

Siispä kokeile ensi kerralla jotakin näistä viidestä. Jokainen alla olevista avokadoista on ollut kolme vuorokautta jääkaapissa.

1.

Jätä aina se puoli jääkaappiin, jossa on kivi.

Voit laittaa kiven myös guacamoleen.

Ilman sitä hedelmä kuivuu nopeasti.

2.

Laita avokado minigrip-pussiin ja imaise ylimääräinen ilma pois.

Kolmen päivän kuluttua hedelmä ei ole tummunut, mutta sen pinta saattaa olla hieman limainen.

3.

Sivele hedelmän pintaan oliiviöljyä…

… ja laita suljettuun rasiaan.

Ja kolmen päivän päästä se näyttää tältä!

4.

Purista sitruunaa hedelmän pintaan ja laita suljetussa rasiassa jääkaappiin.

Hyvältä näyttää!

5.

Pilko sipulia rasian pohjalle ja aseta avokado niiden päälle.

Rasia kiinni ja jääkaappiin.

Myös guacamolen päälle kannattaa ripotella isoja sipulinpalasia, jotka saa sitten helposti noukittua pois.

Ja tässä tulos!

Tässä vielä tulokset.

(Alhaalta oikealta löytyy myös kohta “water” eli vesi. Tässä ideana on se, että puolikas avokado laitetaan veteen ja sitten jääkaappiin. Mutta hedelmästä tulee tuolloin todella pehmeä ja limainen.)

Kuvat: Youtube

Ja vielä video:

Uskomatonta mutta totta! Tämä pikkukaveri hallitsee koripallon heittämisen kuin vanha tekijä.

Poika on videolla vasta 2-vuotias, mutta silti jo ihan uskomattoman hyvä. Hän on tullut suosituksi Youtubessa isänsä lataamien videoiden ansiosta. Tämä poika on syntynyt koripalloilijaksi, ja ihmiset odottavat innolla miten taitava hänestä vuosien saatossa tulee.

Vaikea sanoa, oliko näillä ihmisillä hyvä vai huono tuuri. He olivat väärässä paikassa väärään aikaan, mutta säästyivät naarmuitta tilanteista, jotka olisivat voineet aiheuttaa todella suurta tuhoa.

Oheisista GIF-kuvista huomaa, miten pienestä elämä voi olla kiinni.

Lähde: guycodeblog.mtv.comanorak.co.uk