Ennen suuria juhlia kaupat keksivät hauskoja keinoja houkutella lisää asiakkaita puoteihinsa.

Tällä videolla esiintyvä lumiukko pelästytteli kaupan vierestä käveleviä asiakkaita. Asiaa miettiessä tarkemmin saattaa tällainen pelästyttely kuitenkin vain karkoittaa asiakkaat kaupan luota pois.


Välillä nähdään tapauksia, joissa jotkin ihmiset ovat erittäin lahjakkaita matkimaan eri ääniä.

Tällä videolla saudi-arabialainen poika matkii hälytyssireenin ääntä uskomattoman taitavasti. Pojan taidolle on varmasti paljon käyttöä piloja ja jekkuja tehdessä.


Trampoliini on hyppyalusta, jota käytetään voimistelussa, hauskan pidossa ja vapaa-ajan liikuntassa. Trampoliinilla voi yleensä suorittaa akrobaattisia temppuja ja hyppyjä helpommin, sillä trampoliinin jousissa kiinni oleva kangas lennättää sinut huomattavasti normaalia ponnistusta korkeammalle.

Nyt uusi ”trampoline wall” ilmiö hurjastuttaa ihmisiä, jossa ihmiset hyppivät seinien päälle ja niitä vasten tehden samalla temppuja.


Silloin tällöin tulee ilmi tapauksia, joissa puoliso saa selville partnerinsa pettäneen häntä. Tiedon jälkeen päässä on varmasti hurja tunnemyrsky, jonka seurauksena saattaa tehdä harkitsemattomia asioita, kuten tällä videolla.

Videolla vihainen brasilialainen nainen tuhoaa miehensä auton, sillä miehellä oli ollut toinen nainen jo jonkin aikaa.

Rautaisen elokuvasankari Jackie Chanin pelko on paljastunut: Mies pelkää kuollakseen neuloja.

Jackie Chan tähdittää jokaisessa elokuvassaan mahtavaa taistelusankaria, joka ei kuolemaa pelkää. Chan tunnetaan mm. Rush Hour ja Shanghai Knights elokuvista.