Englanninvinttikoira Emma saa kuulla pelottavan iltasadun. Koiran isäntä kertoo Emmalle tarinaa, jossa Emma on pimeässä metsässä. Mutta koira ei ole siellä yksin. Sillä siellä asuu muun muassa myös paha chihuahua.

Emma-koiraa vähän pelottaa tämmöinen hirviösatu, mutta onneksi tämä tarina päättyy onnellisesti ja isäntä saapuu pelastamaan sen. Sitten Emma kömpii isäntänsä kainaloon turvaan.

Juhlimisen ja juomisen sijasta 22 vuotta täyttävä nuorukainen päätti tehdä 22 hyvää ja ystävällistä tekoa. Hän teki toisille ihmisille hyvää, ja piristi varmasti monen henkilön päivää.

Videolla nähdään nämä 22 eri tekoa. Mies osti muun muassa jäätelöä kuumuudessa istuville vartijoille, istutti puuntaimen, pesi tuntemattomien ihmisten auton ikkunoita, sekä monia muita mahtavia juttuja!

Levottomat jalat saa uuden merkityksen tämän videon myötä. Mies pelaa tanssipeliä, jossa tarkoituksena on hypätä oikean laatan päälle juuri oikeaan aikaan. Taustalla soi siis musiikki ja ruudulla vilisee eri suuntaan osoittavia nuolimerkkejä, jotka kertovat, minkä laatan päälle pitää astua.

Tämä kaveri ei mitään hidasta ukkonooaa vetele vaan jotain ultimatum-leveliä, johon tarvitsee treenata unissaankin. Vikkelät jalat, ei voi muuta sanoa.

Mies halusi yllättää isänsä, ja antaa hänelle jotain minkä on jo kerran menettänyt. Hänen vanhan Chevrolettinsa.

Isä oli ostanut auton vuonna 1965, ja se ehti olla hänellä 20 vuotta. Näiden vuosien aikana hän kiintyi autoonsa todella, ja se oli hänelle paljon enemmän kuin pelkkä kulkuneuvo.

Ajat olivat tiukkoja rahatilanteen vuoksi, ja lopulta autosta oli pakko luopua. Se oli hänelle rankkaa, mutta vaihtoehtoja ei ollut.

Muutamia vuosia sitten isän poika alkoi miettimään autoa, sekä takapenkillä viettämiään hetkiä veljensä kanssa. Hänelle tuli mieleen, että jos hän jotenkin pystyisi antamaan auton takaisin isälleen, hän ei epäröisi hetkeäkään. Niinpä hän alkoi etsimään autoa, ja ihmeen kaupalla löysikin sen netistä.

Nyt, melkein 30 vuotta erossaolon jälkeen isä saa autonsa takaisin. Kyseinen video toimii Chevroletin mainoksena.

Kondomi suojaa niin monelta, monelta taudilta, mutta on olemassa myös jotain, miltä se ei suojaa. Tähän hilpeään mainokseen on koottu 10 erilaista ja yllättävää tilannetta, jossa kondomi ei vaan yksinkertaisesti pelasta, vaikka kuinka vetäisi tuon liukkaan kumituksen ihan pohjaan asti.

Kyseessä ei suoranaisesti ole kondomimainos vaan muistutus siitä, että esimerkiksi HI-virukselta voi suojautua vain ja ainoastaan tämän pienen kumilärpykän avulla. Kondomi on pieni asia maailmankaikkeudelle, suuri ihmiselle.