Näin helposti se käy. Ainakin tässä perheessä. Lapsi ei haluaisi istua paikallaan autossa, ja se ilmaiseekin mielipiteensä selkeästi Mutta onneksi vanhemmilla on ässä hihassa. Se on Katy Perryn kappale Dark Horse. Lapselta lähtee niin sanotusti sokka irti. Onneksi on musiikki.

Taiteilija Omid Asadi kaivertaa pudonneisiin puunlehtiin upeita kuvia. Työvälineinään hän käyttää terävää pientä veistä, sekä neulaa. Työ on pikkutarkkaa, sekä siinä tarvitaan paljon kärsivällisyyttä.

“Art for me is the way of looking differently to this world and around myself. I started to think why nobody paid attention to these beautiful leaves and trod on them, because of their name – if they were called flowers we wouldn’t tread on them at all! I wanted to give the leaves another life and make art from them.”

Lisää Omidin töitä voi katsoa hänen kotisivuiltaan tai Facebookista.

Lähde: Facebook

Tällä videolla ei ole mitään ihmeellistä nähtävää.

Eipä.  Tämä ketterä koira kipuaa vaijerin päälle ja saa pidettyä tasapainonsa erinomaisesti. Eikä siinä vielä kaikki, sillä se nousee lopuksi vielä takajaloilleen seisomaan. Jos tällaista tasapainottelua on joku joskus kokeillut, sen tietää, että tuo ei ole helppoa. Tälle veijarille se näyttää tosin olevan.

Jos olet miettinyt elämän tarkoitusta, nyt siihen on löytynyt vastaus. Kindofnormal.com-sivusto julkaisee tasaisin väliajoin faktoja arkisista asioista kaavioiden muodossa.

Tähän on koottu 29 parasta ironista faktaa, jotka helpottavat elämän ymmärtämistä ja asioiden hahmottamista. Nämä tuntuisi kertovan ihmisluonteesta aika paljonkin. Hassuja!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

Lähde: kindofnormal.com/truthfacts

Omistaja oli tehnyt kauniin kappaleen koirallensa Doogielle, hänen elämänsä keskipisteelle. Doogie on aina rakastanut omistajansa musiikkia, ja tulee aina hyvin lähelle halailemaan kun mies kaivaa kitaransa esiin.

On hyvin hellyyttävän näköistä, kun koira roikkuu omistajansa kaulalla tyytyväisen näköisenä, ja antaa muutaman pusunkin laulun lopussa. Nämä ovat kyllä erottamattomat kaverukset.