Espanjalainen katutaiteilija Pejac osaa kaunistaa harmaata seinää erikoisilla maalauksillaan. Miehen teoksia löytyy sekä Espanjasta että Pariisista, alueilta, jotka ovat enemmän hylätty kuin asuttu. Tyypillistä Pejacille on keskittyä tummiin silhuetteihin ja tarkkoihin yksityiskohtiin.

Tässä näet 14 kuvaa taiteilijan taidoista.

Lähde: Pejac / Facebook

Jos Roberto Perez joskus sattuu antamaan sinulle hiustenleikkuun, niin kannattaa varautua. Kyseessä ei nimittäin ole mikään ihan tavallinen parturi-kampaaja.

Roberton voisi oikeastaan luokitella enemmänkin taiteilijaksi. Kuvat kertovat kyllä, että miksi.

Lähde: Instagram

Reddit-käyttäjä meancloth jakoi ultrakuvan, jossa perheen uusi tulokas näyttää tyytyväisenä peukkua. Sen lisäksi, että kohdussa näyttää olevan kaikki hyvin, sieltä on kaikki tuplahyvin. Perhe saa nimittäin kaksoset.

Mieletön kuva!

http://i.imgur.com/MdrKNe8.jpg

Lähde: Reddit

Vau. Nämä luontodokumentit saavat kyllä katsojansa lumoutumaan. Tässä videolla uiskentelee parvi valtavan kokoisia rauskuja. Kukaan ei tiedä, miksi ne yhtäkkiä kokoontuvat yhteen, mutta paljon niitä joka tapauksessa on. Eikä siinä kaikki vielä. Ne pomppivat onnellisena ilmaan, ihan kuin yrittäisivät lentää. Ja sitten ne katoavat taas meren syövereihin.

Tilan omistajat löysivät pihalta kolme vastasyntynyttä ankanpoikasta. Joku muu oli ehtinyt kuitenkin ensin, nimittäin tilan kissa. Omistajat pelkäsivät, että kissa satuttaisi poikasia, mutta niin ei kuitenkaan käynyt – päinvastoin.

Omistajat antoivat kissan olla ankkojen luona ja katsoa miten se käyttäytyy. Kissa makasi pehmeän heinäpeitteen päällä omien pentujensa kanssa, kun tapahtui jotain odottamatonta. Ankanpoikaset juoksivat kissan luokse, ja käpertyivät sen turkkia vasten aivan kuten kissanpennutkin.

Kissa hyväksyi ankanpoikaset, ja kohteli niitä samoin kuten omiakin pentujaan. Näky oli suloinen, kun kissa huolehti kolmesta kissanpennusta sekä kolmesta ankanpoikasesta samaan aikaan.

Evästevalinnat