Aina eivät koiratkaan syö kaikkea, mitä niille tarjotaan. Omistaja ojentaa hauvalle herkkuja ja leluja, mutta pentu katsoo niitä vain epäilevästi. Lopulta eteen tuodaan tavallinen tutti ja hauva nappaa sen suuhunsa saman tien. Söpöliini ei päästä siitä irti, omistajan maanitteluista huolimatta.

Luca on rodultaan alaskanmalamuutti, joka on aina ollut erityisen valikoiva lelujen suhteen. Kun Kerissa Lerch opiskeli hänellä ei ollut varaa oikeaan koiraan. Tämän seurauksena Alissa osti itselleen pehmolelun.

Kun Alissa sai työpaikan, niin hänellä oli varaa ostaa itselleen koira. Hän antoi Lucalle kauan sitten ostamansa pehmolelun, josta koira on pitänyt uskomattoman hyvää huolta.

8 viikkoinen Luca rakasti tuhota lelujaan, mutta yhdestä se piti kuitenkin visusti huolta.

1

Puolitoista vuotta myöhemmin Luca oli tuhonnut monia lelujaan, mutta edelleen sama lelu oli sille todella tärkeä.

2

Muut lelut saivat jo pienestä pitäen kyytiä.

3

Alissa osti pehmolelun alunperin sen vuoksi, koska hänellä ei ollut rahaa oikeaan koiraan.

4

Luca ilmeisesti ymmärsi, kuinka tärkeä pehmolelu oli kyseessä, siksi se halusi pitää siitä hyvää huolta pienestä pitäen.

5

Via: BoredPanda

Kuvat: Reddit & Imgur

Tänä talvena Daffy-poni on erityisen iloinen, sillä se on saanut Ascotin kilparadalta joululahjaksi kauniin villapaidan. Se on suunniteltu tarkalleen Daffyn mittojen mukaan ja pitää ponin lämpinänä talvellakin.

”Huolestun talvisin Daffysta, sillä se viettää paljon aikaa ulkona”, ponin omistaja Jackie kertoo.

daffy3

”Daffy rakastaa huomiota ja hänen tallikaverinsa taitavat olla hieman kateellisiakin”, hän jatkaa.

daffy2

Lähde: Bored Panda

Oletko koskaan miettinyt, minkälaisia unia jääkarhut näkevät? Viisiviikkoinen jääkarhunpentu ainakin pitää melkoista meteliä nukkuessaan ja sätkii villisti pienillä tassuillaan. Eläintarhan mukaan koriseva ääni kertoo tyytyväisyyden tunteesta ja pikkuinen onkin aina ruoka-aikaan hereillä.

Supersuloinen angorakani nimeltä Wally sai alle viikossa internetin sekaisin. Söpöllä pupulla on Instagramissa satoja tuhansia seuraajia. Wallyn omistaja Molly, huomauttaa kuitenkin, että angorakania ei kannata toivoa joulupukilta kevyin perustein. Se vaatii todella paljon huolenpitoa ja omistautumista.