Misty Copeland pyrki nuorena balettikouluun. Hän ei ollut aloittanut harrastusta jo lapsena niin kuin moni muu. Misty aloitti vasta 13-vuotiaana. Arvostelijoiden mielestä hänellä oli myöskin väärän mallinen vartalo. Pyrkiessään kouluun nämä sanottiin syyksi, miksi häntä ei hyväksytty.

Misty ei kuitenkaan luovuttanut, ja nykyään hän on päätanssija yhdessä tunnetuimmista amerikkalaisista teattereista. Hän niittää suosiota isolla viikatteella.

Mutta mitä jos hän olisi kuunnellut arvostelijoitaan ja luovuttanut?

Bentley on 9 kuukauden ikäinen sika, joka pelastettiin huonoista oloista. Sillä todettiin aivokalvontulehdus ja sen selviytymisprosentiksi annettiin 10. Mutta kuin ihmeen kaupalla, Bentley selvisi mutta menetti samalla näkönsä.

Kun possu toipui vielä leikkauksesta sairaalassa, sitä pelotti paikan äänet. Tästä tyystä omistaja piti Bentleytä sylissä ja lauloi sille, jotta sillä olisi mahdollisimman hyvä olla. Bentleyllä tuskin voisi olla parempaa omistajaa.

Jokainen tietää ne aamut. Ne aamut, kun ei hymyilytä edes väkisin. Tai varsinkaan silloin, kun pitäisi hymyillä tai joku yrittää naurattaa.

Tällä ihanalla vauvalla on juuri sellainen hetki menossa. Lapsi pötköttää äitinsä sylissä ja tuijottaa niin tuimasti, että kaikki paikallaolijat huvittuvat suuresti. Äidin yrityksistä huolimatta vakava ja epäuskoinen ilme säilyy. Paitsi kerran lapsen kasvoille lävähtää ilo, mutta se on pian ohitse.

Joka vuosi tuhansia nuoria kuolee liikenteessä kännykän vuoksi. Monet ihmiset tietävät, että tekstiviestin lähettäminen liikenteessä on erittäin vaarallista. Silti teemme sitä päivittäin, sillä ajatus siitä, että onnettomuus sattuisi omalle kohdalle, tuntuu mahdottomalta.

Tämä Belgiassa kuvattu video pistää miettimään tekstaamista aivan uudesta näkökulmasta. Autokoulua käyville ihmisille annettiin tehtäväksi tekstata ajoradalla. Testi antoi huolestuttavia tuloksia ja hyviä osoituksia siitä, kuinka vaarallista on räplätä puhelinta ratin takana. Osa myös ilmoitti, ettei aio ajaa autoa, mikäli tekstiviestien lähettäminen liikenteessä sallitaan.

Serbialainen Vesna Mihajloski näki hautausmaalla erikoisen tapahtuman. Koira kaivoi kuoppaa hautakiven vieressä. Ensin näytti siltä, että se ikävöi edesmennyttä omistajaansa, mutta kun Vesna tuli lähemmäs, hän huomasi, että kyse oli jostain muusta.

Kuva haudalla makaavasta koirasta levisi netissä nopeasti, sillä luultiin, että se suree omistajaansa.

Mutta siitä ei ollutkaan kyse.

Nimittäin tällä väsyneellä kulkukoiralla oli kuopassa pentuja.

Hautausmaa oli rauhallinen paikka hoitaa niitä, ja kuoppa toi turvaa ja suojaa.

Vesna voitti ruoan avulla nopeasti tuon nälkäisen koiran luottamuksen…

… ja vei koko koiraperheen kotiinsa turvaan.

Vihdoinkin väsynyt emo saattoi levätä.

Pennut kasvoivat kovaa vauhtia…

… ja siirtyivät pian syömään kiinteää ruokaa.

Emon ei tarvinnut enää olla peloissaan, ja pennut pääsivät rauhassa leikkimään ja tutkailemaan maailmaa.

Eläinlääkäri tutki pennut ja kaikki niistä olivat terveitä ja hyväkuntoisia.

Kiitos ihanan pelastajan, koko koiraperhe voi todella hyvin.

Eikä yhdenkään niistä tarvitse enää pelätä ja jännittää – nyt voi ottaa rennosti.

Lähde: Vesna Mihajloski

Via FaithTap