Intialainen katukoira löydettiin maasta vakavasti vammautuneena. Eläin oli aluksi niin huonossa kunnossa että ihmiset luulivat sitä aluksi kiveksi. Koiran nahka ja turkki oli muuttunut kivikovaksi.

Eläin sai kuitenkin nopeasti apua ja se toipui vammoistaan. Eläimen turkki ajettiin pois, sille annettiin ruokaa ja sen turkki pestiin huolellisesti.

Voit katsoa alapuolelta, kuinka upeasti pelastajat hoitivat koiran kuntoon.

Thamaalainen mies joutui painajaismaiseen tilanteeseen, kun hän käynnisti autonsa. Moottoritilasta oli kuulunut erikoista ääntä ja mies luuli auton olevan rikki. Niinpä hän soitti automekaanikon selvittämään mikä oli vialla.

55-vuotiaan, Thaichai Kongnimitin, auton konepellin alta paljastui hirvittävä näky.

Konepellin alla oli kuningaskobra, joka oli valmiina iskemään tunkeilijoiden kimppuun. Kuningaskobrat voivat kasvaa jopa muutaman metrin pituisiksi ja niiden purema on hengenvaarallinen.

Voit katsoa ohikulkijan kuvaaman videon alapuolelta.

Äidinrakkaus on voima, jonka murtaminen on mahdotonta. Äidit (ja tietenkin myös isät) suojelevat lapsiaan viimeiseen saakka – myös eläinkunnassa nähdään samankaltaista huolenpitoa ja rakkautta.

Miyu -niminen kissaemo oli synnyttänyt pentunsa, jotka olivat vielä täysin riippuvaisia emostaan. Kissanpennut ovat videolla vielä sokeita, sillä niiden silmät aukeavat reilu viikko syntymän jälkeen. Siihen asti emo pysyy tiukasti kiinni pennuissaan ja juttelee niille hellyttävään sävyyn.

Kissanpennut saavat emonsa äänestä tukea ja turvaa – ääni auttaa niitä myös suunnistamaan suuren ja pörröisen emonsa luokse.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta!

Heitteille jätetyt eläimet ovat yksi surullisimmista asioista, joita tiedän – silti tällaisia tapauksia sattuu päivittäin eri puolilla maailmaa.

Toisinaan eläimet kuolevat nälissään, kylmissään ja aivan ypöyksin – toisinaan ne saavat kuitenkin apua ihmisiltä, joilla on kultainen sydän.

Tällä kertaa surullinen tarina saa kuitenkin onnellisen käänteen.

Mies oli ajamassa kaukana mistään, kun hän sattui huomaamaan tien laidassa jotain erikoista. Hän katseli hädin tuskin elossa ollutta olentoa ja huomasi sen tarvitsevan kipeästi apua.

Mies päätti pysäyttää autonsa ja auttaa sitä – hän kuljetti eläimen kotiin ja antoi sille ruokaa, turvaa ja sekä tietenkin rakkautta.

Koira sai nimekseen Milou ja mies päätti adoptoida sen perheeseensä. Koira toipui koettelemuksista ja nyt se nauttii elämästään uuden perheensä kanssa.

Katso video ja jaa se ystävillesi mikäli arvostat ihmisiä, jotka auttavat hädässä olevia eläimiä!

Luonnossa elävät eläimet eivät yleensä tarvitse ihmisten apua – niiden erinomaisen tarkat vaistot ja taidot auttavat selviytymään pitkälle. Poikkeuksiakin kuitenkin löytyy, kuten esimerkiksi tässä tapauksessa, jossa villihevonen ei päässyt omin avuin ylös.

The Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA) -niminen organisaatio auttaa pulassa olevia villieläimiä. Nyt he olivat saaneet ilmoituksen villistä hevosesta, jonka kavio oli juuttunut märkään maastoon.

Pelastajat saapuivat paikalle ja huomasivat, että emolla oli myös varsa, joka ei suostunut lähtemään kauas omasta äidistään. Varsa juoksenteli äitinsä ympärillä ja kävi välillä tarkistamassa että kaikki oli hyvin.

Suurten ponnisteluiden jälkeen emo pääsi kuitenkin jaloilleen ja se lähti yhdessä varsansa kanssa jatkamaan matkaa.

On todella hienoa, että maailmassa on organisaatioita, jotka pitävät huolta kaikista elävistä olennoista!