Tosielämän Barbie ja Ken, Pixee Foxi ja Justin Jedlica kärsivät samasta ongelmasta. Pakkomielle kauneusoperaatioihin on tuhonnut kummankin rakkauselämän. Pari aikoo kuitenkin jatkaa samalla tiellä.

Tällaisia tapauksia ei satu aivan joka päivä.

Poliisi oli saanut ilmoituksia autoon jätetystä vauvasta, joka näytti elottomalta. Konstaapeli Jason Short saapui paikalle ja hetkeäkään epäröimättä hän rikkoi auton ikkunan ja pelasti vauvan.

Jason yritti antaa vauvalle tekohengitystä, kunnes hän tajusi, että kyseessä oli taitavasti valmistettu silikoninukke. Nuken omisti nainen, joka oli menettänyt poikansa. Naisen mukaan vastasyntyneen näköiseksi valmistettu nukke on hänelle tapa käsitellä kuollutta poikaansa.

Poliisin toive olisi, että nainen ottaisi ensi kerralla nuken mukaan kauppaan tai jättäisi sen kotiin, jotta tällaisilta tilanteilta vältyttäisiin jatkossa.

Lähde: theblaze.com

Vauvat ovat todella suloisia, varsinkin kun he nukkuvat. Valokuvaaja Laura Izumikawa pukee 4-kuukautisen tyttärensä mitä erilaisimpiin asuihin, silloin kun hän nukkuu. Katso alta 12 mahdottoman suloista kuvaa, jotka saavat vauvakuumeen taas heräämään. Lisää Izumikawan tyttären kuvia löydät valokuvaajan Instagram-tililtä.

 

A photo posted by Laura Izumikawa Choi (@lauraiz) on

A photo posted by Laura Izumikawa Choi (@lauraiz) on

A photo posted by Laura Izumikawa Choi (@lauraiz) on

A photo posted by Laura Izumikawa Choi (@lauraiz) on

Isot rinnat eivät ole ainoastaan seksikäs asia ja miesten katseen kohde. Ne voivat pahimmillaan aiheuttaa selkäkipuja ja hyvän tuen puutteessa pitkiäkin lihasjumeja. PrimaDonna-nimisen yhtiön toimitusjohtaja haastoi miespuoliset työntekijänsä kantamaan kilon painoisia renkaita rinnallaan yhden päivän ajan. Nopeasti he huomasivat, kuinka E-kupin rinnat ovat oikeasti haaste, jos niille ei ole kunnon rintaliivejä.

Meillä Suomessa on onneksi vielä neljä vuodenaikaa ja se tekee maastamme erityisen ihanan paikan asua. Vaikka pimeys ja koleus saattaa hetkittäin tuntua ankealta, on olemassa onneksi myös asioita, joista nauttia tulevassa syksyssä.

1. Luonto

Syysretkien tekeminen luontoon on mitä parhainta, sillä lehdet alkavat muuttaa väriään ja metsät ovat täynnä kerättävää, kuten erilaisia sieniä. Hyvillä varusteilla ei ojat ja allikot pelota, sillä kunnon retkeilijä on pakannut reppuunsa kaiken tarvittavan.

 

2. Pukeutuminen

On vihdoin se aika vuodesta, kun voi kaivaa lämpimän syystakin varastosta ja pukeutua niin, että ei tule hiki koko ajan on sitten miten päin tahansa. Villasukat lämmittävät jalkoja uusien kumisaappaiden suojissa ja päähän saa painaa kauniin päähineen.

 

3. Läheisyys

Mikäs sen parempaa kuin käpertyä syyskuisena iltana oman rakkaan kainaloon ja nauttia kuppi kuumaa. Pimeän tullen monille meistä saattaa iskeä alakuloisuus, mutta halaileminen lisää hyvän olon tunnetta jo sekunneissa. Olkaa siis lähekkäin ja pussailkaa paljon!

 

4. Energisyys

Levätyn kesäloman jälkeen on uutta puhtia jaksaa töissä ja arjessa ja sitä kannattaa hyödyntää. Uudet projektit ja kiinnostavat kurssit ovat taas tarjolla. Ei kuitenkaan kannata ajaa itseään täysin piippuun, joten vaikka energiaa tuntuisi riittävän kaikkeen, pitää muistaa omat rajansa.

 

5. Oma aika

Aina on jotain, mitä pitäisi tehdä. Syksyllä kuitenkin kannattaa varata omaa aikaa, jolloin ei tee mitään tai vaikka tuijottaa vain telkkarista draamasarjoja. Kiire ja stressi ovat elämässämme läsnä liian usein, joten miksi ei antaisi itsensä kerrankin hengähtää hetken.

 

Kuva: Fotolia / drubig-photo