Luonnon ekosysteemi on erittäin haavoittuvainen ja riippuvainen kaikista siellä elävistä eläimistä, kasveista, bakteereista. Tämän vuoksi yhden lajin häviäminen saattaa aiheuttaa valtavan lumipalloefektin, joka johtaa muidenkin eläinten kuolemiseen.

Tässä uskomattomassa tarinassa pääset tutustumaan siihen, mitä Yellowstonessa tapahtui vuoden 1995 jälkeen, kun sinne vapautettiin susia. Susien ansiosta luonto alkoi jälleen kukoistamaan, kun ekosysteemi nousi tasapainoon. Sudet muuttivat myös jokia, vaikka se kuulostaakin todella epätodelliselta ajatukselta.

Rakastuminen – todennäköisesti maailman paras tunne. Tässä ovat kuusikuukautiset kissanpennut Louie ja Luna – koko internetin uudet suosikkikissat.

Niiden omistaja James kertoi adoptoineensa parivaljakon kun ne olivat kymmenenviikkoisia yhdessä tyttöystävänsä Laurenin kanssa.

“He ovat olleet erottamattomia siitä asti ja tekevät kaiken yhdessä. He syövät, nukkuvat ja tuhoavat joulukuustani yksikkönä”, James kertoo.

Siitä asti kun kissat muuttivat heille, James on jakanut kuvia niistä Twitter-tililleen ja ihmiset ovat hullaantuneet pariskuntaan toden teolla. James keroo kissojen suhtautuneen uuteen julkisuuteensa ongelmitta.

“Olen nähnyt ihmisten sanovan asioita kuten ‘Tämä kultasi päiväni’, ‘Itkettää, kuinka kaunista tämä on’, tai vastaavaa,” James sanoo. “Tykkään nähdä ihmisiä onnellisena, ja olen iloinen että he voivat luottaa kissakuviin antamaan onnea.”

Lähde: Buzzfeed

Venäläinen pariskunta kohtasi järkyttävän yllätyksen, kun he näkivät tämän tassuistaan kiinni jäätyneen kissan. Zlatoustin kaupungissa oli sillä hetkellä mittarissa 35 pakkasastetta. Videolla kuvataan kissan irroitusprosessia, jonka aikana sen tassuille kaadettiin seitsemän saavillista lämmintä vettä.

Kun eläin saatiin irroitettua, pariskunta soitti heti eläinlääkärille ja päivän päätteeksi kissa alkoi jo kävellä. Myöhemmin he laittoivat Facebookiin ilmoituksen ja pian samassa kylässä asuva nainen tuli hakemaan kissan kotiinsa. Naisen mukaan se on täysin kunnossa ja pomppii ympäriinsä iloisesti.

Onneksi tällaisia ihmisiä on olemassa, jotka auttavat eläimiä, eivätkä jää neuvottomaksi järkyttävissäkään tilanteissa. Pariskunnan toiminta oli nopeaa ja pelasti kissan varmalta kuolemalta.

 

Lähde: The Siberian Times

 

Jotkin koirat pitävät joulupukista jopa enemmän kuin lapset.

Kya sai viime jouluna lahjaksi joulupukin, johon se tykästyi välittömästi. Kyan omistajat päättivät tänä vuonna yllättää koiransa suuremmin, sillä he veivät eläimen tapaamaan oikeaa joulupukkia. Eläimen ilme on niin ihana, että se saa sydämet sulamaan.

Huonoista oloista pelastetut koirat saivat uuden elämän, kun ne pääsivät vierailulle vankilaan. Koirille ei ollut tilaa eläinten hoitokodissa, jonka takia viranomaiset päätyivät tällaiseen ratkaisuun.

Vangit olivat suunnattoman iloisia, kun ne saivat leikkiä koirien kanssa. Erään henkilön mukaan koira oli kuin tuulahdus vapautta. Vankilassa olleet ihmiset ovat tehneet erittäinkin pahoja tekoja, mutta he silti tarvitsevat ystävän ja rakkautta aivan niin kuin kaikki muutkin. Koirat myös opettavat tärkeitä elämänarvoja osalle ihmisistä, jotka eivät ole koskaan elämässään saaneet tilaisuutta oppia niitä.