Tämä Pentatonixin esitys on herkkä, koskettava, voimakas ja mahtipontinen. Musiikkivideo on kuvattu aavikolla, jotta ihmisten huomiot kiinnittyvät vain kauniiseen musiikkiin ja yhtyeen jäseniin. Tätä kappaletta kuunnellessa hymy saattaa nousta kasvoille ilman mitään sen kummallisempaa syytä. Kyyneleenkään vierähtäminen poskelle ei varmasti olisi sen erikoisempi reaktio.

Katso kaunis esitys ja jaa se ystävällesi, joka arvostaa tämänkaltaisia esityksiä.

Saara Aalto on päässyt Iso-Britannian X Factorissa 10 parhaan laulajan joukkoon. Hän on oli kahdessa aiemmassa livelähetyksessä pudotusuhan alla, sillä jostain syystä Saaran upeat esitykset eivät olleet keränneet niin paljon ääniä.

Saara toivoo kuitenkin, että hänen onnensa kääntyy tämän mahtipontisen ja hieman humoristisen esityksen avulla. Ja niinhän se kääntyi, sillä Saara pääsi tällä järisyttävän hienolla esityksellä suoraan yleisöäänillä jatkoon.

Tuomarit olivat esityksestä täysin lumoutuneita ja kehuivat sen kirjaimellisesti maasta taivaisiin.

Koirien on jo pitkään tiedetty vaistoavan asioita huomattavasti paremmin kuin ihmisten. Tämän tytön tarina on erittäin surullinen ja koskettava. Nora kuoli aivohalvaukseen 5 kuukauden ikäisenä. Perheen mäyräkoirat eivät koko sinä aikana liikkuneet pois hänen läheltään.

Koirat olivat aivan tytön vieressä, kun hän oli hereillä, nukkui tai lepäsi. Äidin mukaan tyttö vaikutti iloiselta koko lyhyen elämänsä ajan. Noralla oli koko ajan turvallinen ja läheinen olo, kun hän sai olla koirien ja muun perheen ympäröimänä.

Gorillat ja apinat ovat erittäin viisaita ja älykkäitä eläimiä, jotka pystyvät tulkitsemaan erinomaisesti lasten eleitä. Tätä videota katsoessa ei voi muuta kuin hymyillä.

Gorilla alkaa nimittäin leikkimään 2-vuotiaan lapsen kanssa piilosta. Eläin välttelee lapsen katsetta leikkimielisesti ja poika ei voisi olla onnellisempi.

Woman relaxing at home.

Naisten pitää käyttää enemmän aikaa rentoutumiseen! Tuoreessa tanskalaisessa tutkimuksessa mitattiin miesten ja naisten stressihormonitasoja virtsasta ennen työpäivää ja työpäivän jälkeen. Ilmeni, että naisten stressihormonien taso laskee vasta iltakymmenen jälkeen, siinä missä miesten yleisesti ottaen heti kotiin saapumisen jälkeen.

Syylliseksi naisten korkeampaan stressin määrään löytyy kotitöistä; OCED:n tilastojen mukaan tanskalaiset naiset käyttävät keskimäärin 243 minuuttia kodinhoitoon päivittäin, miehet vastaavasti 186 minuuttia.

Århusin yliopiston sairaalan työterveysklinikan ylilääkäri Ane Marie Thulstrup kertoo, että 80 prosenttia potilaista joiden ongelmat ovat stressiperäisiä ovat naisia. Hyvä tapa opetella rentoutumaan töiden jälkeen on esimerkiksi makoilla hetki sohvalla.

Lähde: Newsner