Meillä kaikilla on lauluja, jotka menevät ihon alle ja saavat kyyneleen silmänurkkaan. Yksi niistä voi olla Finlandia-hymni, jonka tällä videolla lauluyhtye Club For Five tulkitsee koskettavalla tavalla. Kappaleen äärelle on hyvä istahtaa ja rentoutua hetkeksi, sillä tänään 6. joulukuuta 2016 vietetään Suomen itsenäisyyden 99-vuotispäivää.

Ulkomuodostaan tarkat Etelä-Korealaiset ovat tunnetusti erinomaisia meikkaajia ja uusin paikallinen nousussa oleva meikkitrendi on jamsu. ”Jamsu” (잠수) tarkoittaa koreaksi sukeltamista, ja operaation tarkoituksena on kiinnittää meikkipohja koko päivän kestäväksi ja mattana pysyväksi. Aloitetaan!

Ohjeet:

avanto-kasvot2

1. Pese kasvosi, kosteuta ja tee vakiomeikkipohjasi.

2. Kaada irto- tai vauvapuuteria käsiisi (tai levitä esimerkiksi Beauty Blenderillä) ja levitä reilu kerros tasaisesti kasvoillesi.

avanto-kasvot1

3. Kaada jääkylmää vettä niin isoon kulhoon ja kasta kasvosi kokonaan veteen 30 sekunnin ajan.

Hieman lyhyempi aika riittää jos ihosi on kuiva.

4. Taputtele kasvosi kuivaksi ja voilà – matta, koko päivän virheettömänä pysyvä meikkipohja on valmis!

Jatka meikkaamista tavalliseen tapaan.

Lähde: OMG Facts

Tässä ihastuttavassa videossa, joka on kerännyt jo 306 000 katselua, mopsi kohtaa ensimmäistä kertaa kissan ja päättää heti alkuun näyttää sille kaapin paikan. Kissa tosin vaikuttaa jossain määrin epäkiinnostuneelta. Lisää tämän mopsin hulvattomia kohelluksia voi seurata Instagramissa.

mies-tarjoilija

Kohtele muita, kuin itse toivoisit itesäsi kohdeltavan on ehkä kliseinen sanonta, mutta kliseet ovat usein kliseitä todenmukaisuutensa takia. Mikään ei ehkä todista sitä, niin kuin kuin tämä uskomaton Melina Salazarin tapaus.

Ravintolassa, jossa Melina Salazar on töissä tarjoilijana, ei yksikään asiakas jää vaille lämmintä ja hymyilevää palvelua. Melina inspiroi kaikkia ympärillään näkemään positiiviset asiat elämässä.

Seitsemän vuoden ajan, joka päivä, hänen työpaikalleen tuli Walter ”Buck” Swords-niminen mies syömään. 89-vuotias mies ei kuitenkaan ollut helpoin asiakas. Hän oli epäkohtelias, aiheutti kaaosta raivonpuuskillaan ja valitti jatkuvasti kaikesta. Kukaan ei pitänyt miehestä eikä jaksanut enää edes yrittää kohdella häntä hyvin. Paitsi Melina.

Joka päivä Melina palveli miestä hymyillen ja vaihtoi aina pari sanaa tämän kanssa, vaikka sai kiitoksena vain pahantuulista haukkumista.

Vuodet vierivät ja sama toistui päivittäin. Asiakaskohtaamisesta muodostui Melinalle lähes terapeuttinen kokemus sen konsistentin luonteen vuoksi. Eräänä päivänä kaikki kuitenkin muuttui. Buckia ei näkynyt ravintolassa.

Melania suuntasi pikimmiten lukemaan paikallislehden kuolinilmoitukset. Asia oli kuten Melania oli pelännyt; Buck oli kuollut.

Seuraavana päivänä ravintolaan ilmestyy asianajaja etsimään Melaniaa. He käyvät istumaan, ja nopeasti puheeksi tulee Walter ”Buck” Swords. Ilmenee, että Buck on puhunut vuosia siitä, miten lämmin ja ystävällinen Melania on ollut ja miten hän aina odotti innolla ravintolassa asioimista.

Melania kuunteli hymy huulillaan, mutta vain sekunteja myöhemmin seurasi todellinen shokki!

Buck ei nimittäin vain puhunut lämpimästi hänestä, vaan jätti hänlle perintönsä. Perinnön, joka oli 50 000 dollaria (noin 47 000€) ja auto. Melania ei pystynyt pidättelemään kyyneleitä kuunnellessaan asianajajaa.

Hyvät teot palkitaan aina – tavalla tai toisella. Toivottavasti Melina inspiroi meitä kaikkia olemaan ystävällisempiä muille ja yrittämään katsoa muiden heikkouksia sormien läpi. Vaikka ei perisikään kymmeniä tuhansia euroja, mitään menetettävää ei ole! ♥

Lähde: Newsner

X Factor UK –kilpailusta juuri hienosti finaaliin itsensä laulanut Saara Aalto palaa nyt Suomeen ensimmäistä kertaa kahden ja puolen kuukauden jälkeen. Vierailu tapahtuu itsenäisyyspäivän aattona 5.12. klo 19 Helsingissä, Senaatintorilla.

Saara Aalto ja Dermot O’Leary haluavat tervehtiä suomalaisia ja esiintyvät Tuomiokirkon portailla noin puolen tunnin ajan. Saara on luvannut myös laulaa tapahtumassa muutaman kappaleen.

saara-aalto

Saaraa Suomeen paluu jännittää:

”Mun koko elämä on muuttunut sen jälkeen, kun viimeksi olin Suomessa 2,5 kk sitten. Jännittää tosi paljon tulla käymään Suomessa, tulee perhosia mahaan, kun miettii suomalaisten kannustajien tapaamista. Heidän tuki on ollut mulle niin tärkeää, ja olisi tosi upeaa nähdä mahdollisimman monia nyt maanantaina.”

Kyseessä on pikavisiitti, sillä heti seuraavana päivänä Saara ja ryhmä palaavat Lontooseen jatkamaan kilpailun harjoituksia ja tulevia finaaliesityksiä.

Evästevalinnat