Hailla ei yleensä ole tapana käyttäytyä agressiivisesti ihmisiä kohtaan ja suurin osa haihyökkäyksistä syntyy väärinkäsityksen tuloksena, kun hait luulevat esimerkiksi surffareita kilpikonniksi. Jokaiseen sääntöön liittyy kuitenkin poikkeus ja tällä videolla nähtiin siitä hyvä tapaus. Valtavan kokoinen valkohai uiskenteli veneilemässä olleiden ihmisten ympärillä ja lopulta joukko katsoi parhaaksi lähteä pois paikalta.

Kuka tietää halusiko hai vain tehdä tuttavuutta vai oliko sillä pahat mielessä. Joka tapauksessa monella olisi tässä tilanteessa puntti tutissut.

Huomio kaikki jonglöörit, voitte lopettaa. Sandos on tehnyt esityksellään kaiken muun jonglöörauksen tyhjäksi.

Ah 80-luku, tuo maaginen aikakausi jolloin pastellivärit vallitsivat ja takatukka oli varma tie voittoon. Kaikkien kasari-ilmiöiden yli ajaa kuitenkin Sandos – tuo lumoavan intensiivisellä katseellaan valloittava afropäinen jonglööri/voimamies/ammattimalli.

Voimme vain arvailla mikä ajoi Sandoksen villitsemään yleisöjä heittelemällä lavalla painavia hopeisia kuulia päällään vain nahasta ja piikeistä valmistetut tangat. (Uskomme vahvasti toimituksessa että Sandoksen uravalintaan vaikutti se, kun hän lapsena jonglöörasi aikansa kuluksi strutsinmunilla ja elävillä ahmoilla, mutta emme kuitenkaan voi olla tästä täysin varmoja.)

Painavien hopeisten kuulien heittely ei kuitenkaan riitä Sandokselle – luultavasti koska hän on kantanut mukanaan painavia metallisia kuulia murrosiästä asti. Tämän takia  hänen esityksensä huipentuu mielenräjäyttävään aktiin jossa hän heiluttaa kahdesta kuulasta ja tangosta koostuvaa apparaattia jonka kokonaispaino ei ole 33, 34 – vaan huimaavat 35 kilogrammaa.

Sandos ei tietääksemme valitettavasti esiinny enää, vaan on siirtynyt hoitamaan raskaampia asioita. Näihin kuuluvat luultavimmin globaalin rauhan saavuttaminen ja valaiden kielen oppiminen. Toivotamme hänelle onnea.

Epämääräinen rapina kiinnitti talossa asuvan naisen huomion. Hän otti kameran mukaansa ja lähti rohkeasti ääntä kohti. Huoneesta paljastui yllättävä näky.

Varas oli juuri tunkenut päänsä eväsreppuun ja syönyt sen sisällä olevat herkut. Varas itse kiistää tekonsa. Ilmeisesti tämä nälkäinen ryöväri luuli tehneensä kaiken salassa – olihan sen pää piilossa. Silminnäkijät ja poliisi kuitenkin ovat varmoja siitä, kuka varas on. Myöskin videotallenne paljastaa selkeästi syyllisen kasvot.

Suzie kissa haluaa näyttää maailmalle kuinka hienosti se osaa vaania kameraa takinhihasta. Vaaniessa täytyy olla kuitenkin varovainen ettei tule liikaa ulos piilosta, sillä muuten kamera saattaa tehdä yllätyshyökkäyksen. Kissanpentu hoitaa hienosti tehtävänsä ja kamera joutuu lopulta perääntymään…

Nappisilmien tuijottaessa intensiivisesti kameraa kohden ei voi huokaista ja sanoa muuta kuin: “Aww.”

Maailmassa on muutamia asioita, joita voisi tuijottaa taukoamatta. Hyvänä esimerkkinä vaikkapa nuotion loimu, revontulet, auringonlasku, vesisade, jääkaapin sisältö ja tv. Ja sitten tietysti koira, joka nappaa herkkupalan kiinni – hidastetusti. On jotenkin aivan käsittämättömän hypnoottisen ihanaa katsoa, kun koko koiran naama lentelee – hidastetusti – sinne tänne.

Corgin nenän päällä nököttää herkkupala. Sitten se saa luvan napata sen suuhunsa. Koiran kieli sujahtaa ulos ja silmät rojahtavat auki, kun nappula lentää ilmaan. Ilme on erittäin keskittynyt. Kaikesta tästä huolimatta nappula lentää aluksi ohi. Mutta toisella haukulla jo onneksi suuhun. Kolmannella taas koko koira meinaa lentää kumoon.