Kuvia on mukava ottaa muistoksi hienoista lomakohteista ja ihanasta ajasta perheen kanssa. Keräsimme kasaan 10 lomakuvaa, jotka jokainen on nähnyt vähintään kerran ellei satojakin kertoja.

1. “Katso, Eiffel-torni on niin pieni, että se mahtuu sormieni väliin.”

2. Kuva hauskan nimisestä ravintolasta.

3. Monumenteista otetut kuvat. “Hei katso kuinka iso mulla on!”

4. Hot-Dog -jalat.

…Pystytkö edes sanomaan onko kyseessa nakit vai jalat?

5. Kuvat, joissa esitellään upeita rusketusraitoja.

6. Kuvat lentokoneen siivestä ja loputtomasta taustasta.

7. Kuva hotellin luksusaamiaisesta.

8. Kuva hotellisi luksus uima-altaasta.

9. “Katso jalkani ovat hiekassa!”

10. Pisan kaltevaan torniin nojaajat…

… ja ne, ketkä eivät edes osu.

Merinorsu voi painaa aikuisena jopa 2400 kg ja olla pituudeltaan yli viisi metriä. Nämä kaverit videolla ovat vielä poikasia, mutta tuskin kuitenkaan heppoisen kevyitä. Syntyessään ne painavat noin 35 kg, ja niiden paino nelinkertaistuu kuukaudessa.

Toimittaja on erittäin otettu uusista ystävistään ja kokee uransa erikoisimman ja merkittävimmän hetken näiden kahden hylkeen kanssa.

Card flourish tarkoittaa korttipakalla kikkailua ja vaikuttavien temppujen tekemistä. Card flourishin ensisijainen tarkoitus on näyttää vaikealta tehdä, sekä olla visuaalisesti kiehtova.

Videolla Eliot Slevin näyttää meille Card flourish taitonsa, ja kieltämättä sorminäppäryys sekä sulavat liikkeet pistävät vakuuttuneeksi.

Pirteän näköinen musta orava etsii nurmikolta ruokaa. Sapuskaa löytyy ja Tiku näyttää iloiselta. Kaikki tuntuu olevan ok. Paitsi, että Tiku kupsahtaa vaakatasoon vähän väliä. Mutta sieltä se aina nousee ja jatkaa napostelua. Ei näytä menoa haittaavaan.

Netissä miljoonia ihmisiä kummastuttanut ja järkyttänyt juttu miehestä, joka joutui pytonin suihin olikin valhetta.

Alunperin Twitteristä liikkeelle lähtenyt twiitti sai aikaan valtavan ilmiön, josta keskusteltiin eripuolilla maailmaa. Suomessakin useat sivustot uutisoivat kyseisestä onnettomuudesta.

Googlaamalla tulos selviää kuitenkin nopeasti, sillä tilanne oli sattunut jo kuukausia aiemmin Etelä-Afrikassa. Kuvassa esiintyvän pytonin mahassa ei välttämättä edes ole ihminen, sillä ruumiinavausta ei tiettävästi ole tehty.