Lumen kolaaminen on tuttu “harrastus” jokaiselle suomalaiselle. Märän lumen lapioiminen voi olla yllättävän raskasta varsinkin silloin, kun lunta on tullut maahan jo useiden senttimetrien verran.

Kolaamisen sijasta on olemassa kuitenkin hauskempi ja helpompi ratkaisu, johon myös lapset haluavat varmasti osallistua. Et tarvitse tähän niksiin mitään muuta kuin märkää lunta ja omat kätesi.

Katso oheiselta videolta, kuinka mies “siivoaa” pihansa helposti.

Taitoluistelu on upea laji, joka vaatii taitavia yksilöitä sekä ennen kaikkea erinomaista tiimityötä.

Esityksen onnistuminen ei ole siis kiinni yksilöistä, sillä kaikista tulee pitää huolta mahdollisimman onnistuneen esityksen aikaansaamiseksi.

ISU World Synchronized Skating Championships (WSSC) eli muodostelmaluistelun maailmanmestaruuskisoihin osallistunut kanadalaisjoukkue järjesti yleisölle upean esityksen, joka sujui täydellisyyttä hipoen.

Vuonna 2015 kuvattu video on kerännyt yli 1,2 miljoonaa katselukertaa, enkä ihmettele lainkaan miksi!

 

Christina Aguilera avasi The Voice -laulukilpailun esityksellä, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.

Pop-tähden tulkinta Whitney Houstonin legendaarisesta “I Have Nothing” -klassikosta saa kylmät väreet kulkemaan pitkin vartaloa.

Tässä ei ole kuitenkaan vielä kaikki…

Yleisö kuuntelee lumoutuneena kaunista esitystä, mutta yhtäkkiä Whitney Houstonin hologrammi ilmestyy lavalle. Tämän jälkeen pop-tähdet laulavat “yhdessä” dueton, joka ei kaipaa sen kummempia selittelyjä.

Tällaista esitystä katsoessa on vaikea olla herkistymättä!

Lori oli jo pitkään kaivannut elämäänsä muutosta. Nainen oli juuri käynyt läpi raskaan eroprosessin, mutta nyt oli aika aloittaa puhtaalta pöydältä.

Lori oli väsynyt, ränsistyneen näköinen ja hänen itsetuntonsa oli heikentynyt lähes olemattomalle tasolle. Siksi hän päätti hakea Christopher Hopkinsin ohjelmaan, jossa ihmiset saavat itselleen uuden lookin.

“The Makeover Guy” päätti ottaa Lorin hoiviinsa ja tuunata hänen ulkonäkönsä uuteen uskoon.

Ennen ja jälkeen kuvissa on vaikea tunnistaa Loria samaksi naiseksi.

Tällainen muutos teki varmasti todella hyvää rankan eron jälkeen!

Ystävät eivät katso toistensa ulkonäköä, sukupuolta, kokoa tai rotua. Ystävät hyväksyvät toisensa sellaisenaan ja arvostavat sekä hyviä että heikkojakin puolia.

13-vuotias Savannah on saanut perheensä maatilalla ainutlaatuisen ystävän. Usko tai älä, mutta tyttö on todella ystävystynyt kukon kanssa, jonka nimi on Frog.

Frog on noin vuoden ajan asunut Burnsin perheen kanssa ja tässä ajassa Savannahista on tullut sen paras ystävä.

Voit katsoa oheiselta videolta mitä tapahtuu, kun Savannah saapuu koulusta kotiin. Näky on kerrassaan hellyyttävä!