Little Bits Of -blogi esittelee niin simppelin niksin, että voi vain ihmetellä, miksi asiaa ei ole tullut ajatelleeksi aikaisemmin. Tällä keinolla saat helposti lisättyä kasvisten määrää ruokavaliossasi ja syöt terveellisemmin.

Toimi näin:

  1.  Leikkaa bataatista leipäviipaleen paksuisia siivuja.
  2.  Paahda siivuja leivänpaahtimessa korkeimmalla tasolla, tarvittaessa kaksi kertaa.
  3.  Pistä viipaleiden päälle lempiherkkujasi, kuten esimerkiksi avokadoa, tonnikalaa, juustoa tai banaania maapähkinävoin kera.

NAM!

Graafinen suunnittelija Kristina Lechner ei osaa laittaa ruokaa. Se ei kuitenkaan estä häntä loihtimasta herkullisen näköisiä annoksia, sillä hän käyttää raaka-aineina erilaisia arkipäivän esineitä. Arvaatko mistä nämä seuraavat kahdeksan ruokaa ja juomaa on valmistettu? Vastaukset näet jutun lopussa!

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

Vastaukset:

1. Pesuainetabletti
2. Pakkauskirjekuori
3. Topsipuikko
4. Muistilappu
5. Hehkulamppu
6. Tulitikku
7. Kuminauha
8. Pesusieni

Vauvoissa on monia ihania puolia, mutta joskus pikkuisissa sinappikoneissa ei vain yksinkertaisesti ole mitään järkeä. Tähän lisättynä vanhempien ainainen väsymys vauvan ensimmäisten elinvuosien aikana. Nämä kymmenen lausetta kuvaavat arjen hetkiä vauvojen parissa ja ne osuvat niin oikeaan, että alkaa naurattaa.

Portrait of a crawling baby

1. Halusin vaihtaa lentokoneessa paikkaa, koska vieressäni istui itkevä vauva. Ilmeisesti se ei ole mahdollista, jos vauva on oma.

 

2. Vauvan nimeämisessä parasta on tajuta, kuinka montaa ihmistä vihaat.

 

3. Saat vauvanistuimen vihdoin asennettua ja vaimosi kertoo lapsen olevan jo yliopistossa.

 

4. Haluat, että vauvan ensimmäinen sana on isä, sillä kaksi edellistä eivät jätä sinua rauhaan.

 

5. Näet kuvia vauvoista ja sanot: ”Kyllä, erittäin vauva”.

 

6. Nainen, joka hyssytteli vauvaa kirjastossa, ei taida tietää miten vauvat toimivat.

 

7. Vauvat ovat ihan okei, jos tykkäät kakkaavista herätyskelloista.

 

8. Sanot itkevälle vauvalle: ”Kun kasvat isoksi, osaat tehdä tuonkin sisäisesti.”

 

9. Sanot ”Kiva puhelin”, kun sinulle näytetään kuvia vauvoista.

 

10. Miksi vauvojen vaatteissa on taskut?

 

Lähde: Bored Panda

Raskaan päivän jälkeen on mukava keventää mieltä katsomalla humoristisia ja suloisia videoita. Tässä on yksi esimerkki, joka nostaa ehdottomasti hymyn huulille. Videolla aikuiset menevät suuren peilin eteen, jonka heijastuksesta he näkevät itsensä vauvoina.

Vauvat imitoivat aikuisten liikkeitä täydellisesti, joten videon loppupuolella kokonainen tanssiesitys on syntynyt. Onnellisuus ei tarvitse kalliita tavaroita, joskus pieni humoristinen hetki keskellä kiireistä päivää voi antaa uskomatonta virtaa.

Kylpytynnyrissä hengailu on hauskaa, olit sitten ihminen tai eläin. Tällä videolla mustakarhu Takoda kylpee rennosti, eikä paljon mieti muuta. Vesi viilentää sen kehoa kuumana päivänä, joten ei ihme, että se näyttää nauttivan niin paljon. Pienet asiat elämässä ovat niitä parhaita!

Evästevalinnat