Revontulet ovat valoilmiöitä, jotka koostuvat värikkäistä, tanssivista ja vaihtelevista kuvioista yötaivaalla. Näitä valoilmiöitä näkyy sitä enemmän, mitä kauemmaksi päiväntasaajassa mennään.

Revontulet syntyvät aurinkotuulen varattujen hiukkasten osumisesta ilmakehään.  Upeimmat revontulet näkyvät yleensä voimakkaiden auringonpurkausten jälkeen.

Tässä kuvakoosteessa näet esimerkkejä siitä kuinka mahtavia valonäytöksiä luonto parhaimmillaan tarjoaa:

Lähde: All Over Press

Angry Birds  on suomalaisen Rovio Mobilen usealle eri mobiilialustalle kehittämä videopeli, joka julkaistiin vuonna 2009. Tällä hetkellä Angry Birds -pelistä tutut linnut ovat tunnettuja ympäri maailmaa.

Useita peliteemaisia leikkipuistoja on myös avattu, jossa lapset saavat leikkiä lempipelistään tuttujen hahmojen säestäessä taustalla. Alla näet muutamia kuvia upouudesta puistosta, joka avattiin Kiinaan.

CHINA-HAINING-ANGRY BIRDS THEME PARK-SOFT OPENING (CN)

CHINA-HAINING-ANGRY BIRDS THEME PARK-SOFT OPENING (CN)

CHINA-HAINING-ANGRY BIRDS THEME PARK-SOFT OPENING (CN)

16.60445294

16.60445295

16.60445296

16.60445297

16.60445298

16.60445302

16.60445303

Lähde: All Over Press

Huan Shan on Kiinassa sijaitseva vuori, joka kerää useita turisteja vuosittain. Vuorella on pitkä historia sekä tärkeä uskonnollinen merkitys paikallisille. Vuoren reunaa kiertää lankuista tehty kulkureitti, joka ei sovi heikkohermoisille. Lahot laudat sekä heikon näköiset kiinnitysjärjestelmät saa monen ihmisen kananlihalle!

Tämän Kaliforniassa sijaitsevan järjettömän kauniin rannan tarina on järjettömän surullinen.

1900-luvun alussa Fort Braggen kaupungin asukkaat heittivät kaikki jätteensä kalliolta alas. Siis kaikki, autoja ja kodintarvikkeita myöten. Kun rantaa alettiin vihdoin puhdistaa 60-luvulla, roskan alta paljastui meren hellimä taideteos. Lasinen materiaali oli hiotunut vuosien varrella pehmeäreunaiseksi lasikivikoksi.

Luontoäiti otti ohjat käsiinsä, sillä ihmisillä ei ollut siihen ymmärrystä.

Lähde: thisiscolossal

Bonsai eli ruukkupuu tarkoittaa puuta, joka on kasvatettu ruukussa niin, että se alkaa muistuttaa lajitovereitaan pienoiskoossa. Sana bonsai on japania ja merkitsee ruukkuistutusta (bon = ruukku, sai = istutus). Mistä tahansa puulajista voi tehdä bonsain, mutta toiset lajit soveltuvat siihen muita paremmin.

Tässä näet bonsaipuun, joka selvisi Hiroshiman ydiniskusta elokuun 6. päivä vuonna 1945. Yamaki-nimisessä perheessä elänyt puu oli vain kahden kilometrin päässä räjähdyspaikasta.

Räjähdyksen aikana perheenjäseniin sinkoutui lasinsirpaleita, mutta suuremmilta vahingoilta vältyttiin. Yamakit ja heidän omaisuutensa säilyi siis melko ehjänä, koska taloa suojeli suuri seinä.

Tällä hetkellä kyseinen puu on mittaamattoman arvokas, ja sitä varjellaan erittäin tarkasti.

Lähde: Twistedsifter