Olemme nähneet jo useita videoita, joissa asiat menee prikulleen kuten pitääkin. Tomaatti leikkautuu tasaisesti niin ihanasti sileiksi siivuiksi ja niin edelleen. Tässä on video, joka saa paatuneimmankin epäjärjestyksen rakastajan hermostumaan.

Kuinka pitkälle pystyt katsomaan videota?

Lapsista olevat valokuvat ovat siitä hauskoja, että niitä on erittäin ihana katsella lukuisia vuosia myöhemmin ja muistella menneitä. Valokuvat harvemmin paljastavat mitään hälyyttävää, joka johtaisi pikaiseen sairaalakäyntiin. Tässä tapauksessa viaton valokuva pelasti kuitenkin 1-vuotiaan pojan hengen, kun neuvokas isä huolestui siitä, mitä hän näki poikansa silmässä.

Jackson oli aivan tavallinen 1-vuotias poika, jonka isä oli alkanut ihmetellä sitä, miksi poika on alkanut viime aikoina katsoa hieman kieroon. Hän tarkasteli tämän jälkeen valokuvia ja huomasi pojan silmässä jotain todella kummallista. Isä päätti viedä lapsensa lääkäriin, jossa selvisi, että silmässä on kasvain.

Isän nopean toiminnan ansiosta kasvain saatiin hoidettua ja pidettyä ainakin toistaiseksi aisoissa. Toki aina on olemassa riski, että kasvain uusiutuu, mutta me toivomme silti Jacksonille pelkkää parasta!

Pentatonix -yhteen tulkinnat tunnetuista kappaleista eivät varmasti jätä ketään kylmäksi. Yhtyeen tekemät cover-kappaleet ovat yleensä erinomaisesti toteutettuja ja niissä on oma kiehtova tvisti.

Katso alla olevasta videosta upea tulkinta John Lennonin – ”Imagine” -kappaleesta.

Tim Linhart ihastui 20 vuotta sitten ruotsin luontoon niin vahvasti, että hän päätti jäädä asumaan sinne pysyvästi. Mies oli harrastanut jääveistosten tekemistä 30 vuoden ajan ja hänen haaveenaan oli perustaa Ruotsiin yritys, jossa hän pääsisi toteuttamaan kädentaitojaan. 20 vuotta myöhemmin voimme todeta, että miehen harrastus ja kova työ todella palkittiin.

Pitkäjänteisellä työllä ja suurilla unelmilla voi saada aikaan uskomattomia asioita!

https://www.youtube.com/watch?v=jwVrfULv-kY

Race The Tube on parin vuoden takainen ilmiö, jossa juoksuharrastus viedään äärimmilleen. Tarkoituksena on juosta metro kiinni yhden pysäkin välillä. Usein aikaa on vain reilu minuutti ja juosta täytyy todella lujaa. Videoita on tehty kaupungeista ympäri maailman, kuten Tukholmasta ja Kööpenhaminasta.

Kysymys kuuluukin, kuka olisi Helsingin nopein metrojuoksija?