Frank Keat omisti elämänsä aikana tuhansia hevosia ja työskenteli niiden kanssa hevostilalla. Kun mieheltä löydettiin syöpä, näytti siltä, että hän ei koskaan enää tulisi näkemään hevosia, joiden kanssa hän oli viettänyt suurimman osan elämästään. Tämän seurauksena hoitajat tekivät jotain, mitä kukaan ei osannut odottaa.

80-vuotias Frank oli 15-vuotiaasta asti työskennellyt hevosten kanssa ja tiesi niistä kaiken.

Frank joutui jäämään sairaalaan, kun hänellä diagnosoitiin syöpä. Mies sai myös kuulla, että hän ei tulisi selviämään sairaudesta. Ennen kuin mies luovutti, hänellä oli yksi toive. Frank halusi viimeisen kerran vierailla hevostallissa, jossa oli työskennellyt 65 vuoden ajan.

Frank oli kuitenkin liian heikko jättääkseen sairaalan. Hoitajat päättivät yllättää Frankin ja veivät hänet “ulkoilemaan”, mutta pihalla odottikin yllätys.

Early Morn -niminen hevonen odotti ulkona 80-vuotiasta ystäväänsä. Frank oli todella liikuttunut ja ylisti sairaalan henkilökuntaa. Early Morn oli viimeinen hevonen, jonka mies omisti.

“Tämä on uskomaton sairaala. En voi kiittää henkilökuntaa tarpeeksi. Hoitajat todellakin näkivät vaivaa omasta tahdostaan. Sairaalan ele oli upea ja en olisi voinut kuvitella isälleni parempaa yllätystä”, kertoo Frankin poika Tim Daily Mailille.

“Voin aivan rehellisesti kertoa, että tämä oli ikimuistoisin päiväni koko työurallani”, kertoo sairaanhoitaja Samantha Russel Daily Mailille.

Frank menehtyi vain neljä päivää sen jälkeen, kun hän oli tavannut hevosen. Daily Mailin mukaan hevonen tulee kuitenkin osallistumaan myös Frankin hautajaisiin.

Via: Newsner / Dailymail

Kuvat: Youtube

Niin sanottu “Ikea-päivä” herättää ihmisissä ristiriitaisia tunteita. Monet pariskunnat sanovat pilke silmäkulmassa, että jos suhde kestää Ikea-päivän, niin se kestää myös kaiken muun.

Ikea markkinoi itseään mainiosti kuluttajille ja erittäin usein sen tempaukset saavuttavat median huomion. Viimeksi tavaratalosta kuultiin, kun se kertoi lanseeraavansa koirille oman “parkkipaikan.” Ketjun menestys perustuukin siihen, että se tarjoaa ihmisille edullisia tavaroita, jotka ovat tärkeitä arkipäiväisissä tilanteissa, sekä erittäin halpaa ruokaa.

Nyt Ikea on tehnyt pehmoleluja, jotka ovat todella suloisia, koska ne ovat lasten piirustusten pohjalta suunniteltuja. Lelut ovat saaneet megasuosion ja niistä on uutisoitu ympäri maailmaa.


Ikea keräsi piirustuksia lapsilta eri puolilta maailmaa.

Jokaisesta ostetusta lelusta lahjoitetaan euro Unicefille ja Pelastakaa lapset -järjestölle.

Tutustu projektiin alla olevasta videosta.

Via: Distractify

Kuvat: Ikea

Vuonna 2011 brasilialainen mies pelasti rannalta kuoleman kielissä olleen patagonianpingviinin, joka oli kauttaaltaan öljyn tahrima. Mies pesi linnun, ruokki sitä ja hoivasi sen kuntoon. Siitä lähtien näiden kahden kaveruksen ystävyys on ollut rikkomaton. Ystävyys on kestänyt senkin, että pingviini lähtee joka vuosi merelle neljäksi kuukaudeksi – sillä se palaa aina takaisin ja hengailee pelastajansa kanssa 8 kuukautta. Ihanat ystävät!

Tällä keinolla japanilaiset pysyvät lämpiminä koko talven ajan. Hienon keksinnöstä tekee se, ettei sängystä tarvitse nousta, kun syö esimerkiksi aamupalaa. “Kotatsu“-sänky koostuu rungosta ja peitosta, joka on laitettu kahden pöytälevyn väliin. Pöydän alla on lämmitin, joka pitää sängyn “sisätilan” lämpimänä. Sänky on suunniteltu niin, että koko keho pysyy lämpimänä.

Kotatsun perinteet juontavat juurensa 1400-luvulle, kun taloissa ei ollut lämmitystä ja talvet olivat kylmiä. Tänä päivänä monissa japanilaisissa taloissa on huonot eristykset, minkä vuoksi kylmä sää saattaa yllättää. Siksi Kotatsu on loistava ratkaisu niille, jonka koti tuppaa usein olemaan viileä talvisin.

Lähde

Sängyssä on mukava kahvitella.


Lähde

Vasemmalla kuva sängyn sisältä, ja oikealla piirustukset sen rakenteesta.


Lähde


Lähde

Kelpaisi varmasti monelle!


Lähde


Lähde


Lähde

Myös eläimet näyttävät nauttivan tästä japanilaisten keksinnöstä.


Lähde

Kuvat: Bellemaison

Via: BoredPanda

Movember on tuloillaan, jolloin miehet antavat naamakarvojensa rehottaa kuukauden ajan. Movemberin tarkoituksena on levittää sanomaa ja tietoa miesten sairauksista, kuten eturauhas- ja kivessyövästä.

Nyt miesten keskuudessa kasvaa toinenkin villitys, joka on lähtenyt leviämään netissä huimaa vauhtia. Miehet ottavat nimittäin upeita maisemakuvia niin, että kivekset näkyvät kuvien yläreunassa tuoden hyvän lisämausteen kuviin.

Kaunista, eikö?

Kuvat: Nutscapes

Via: Metro.co.uk