Esteet on tehty voitettaviksi. Videolla hevonen epäröi matalan esteen edessä eikä se millään meinaa uskaltaa hypätä sen yli. Lopulta eläin kuitenkin kerää rohkeutensa ja tekee valtavan hypyn aidan ylitse.

Nuori huskykoira ei meinaa pysyä paikallaan. Sen omistajat ovat ostaneet sille pienen uima-altaan, täyttäneet sen vedellä ja laskeneet sitten koiran tutustumaan siihen. Tämä on huskyn ensimmäinen uima-allaskokemus ja riemu on sen mukaista. Koira juoksee välillä altaan ympärillä ja välillä se hyppää veteen makoilemaan.

Katso tästä myös, miten kuumissaan ollut hirviperhe ilahtui, kun nainen käänsi pihan sadettimet päälle!

Harmi, kun koirille ei voi sanoa, että hei varo tota ötökkää, se pistää. Tai voihan niille sanoa, mutta kun ampiainen pörisee kivasti kukassa, niin pitäähän sinne kuono tunkea ja ottaa selvää, että saisikos siitä leikkikaverin. Usein koira saa kuitenkin leikkikaverin sijasta kipeän piston kuonoonsa, ja mahdollisesti vähän lisätäytettä nassuun.

Toivottavasti nämä koirat ovat oppineet, etteivät ampiaiset ole kavereita, ja osaavat tästä lähtien kiertää ne kaukaa.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

Via: BuzzFeed

Jalostus on muokannut koiria aivan eri näköisiksi viimeisen 100 vuoden aikana. Vaikka jalostuksella pyritään parantamaan rotua, ainakin sen ulkonäköä ja luonnetta, on seurauksena syntynyt myös roduille tyypillisiä sairauksia. Tästä syystä monet tekevät tietoisen valinnan ja päättävät hankkia sekarotuisen koiran. Se ei tietenkään tarkoita, että koira olisi terve, mutta ainakin geenit sekoittuvat.

Alta löytyy kuusi rotua ja jokaisesta ”ennen ja jälkeen” -kuvat, joista näkyy, mitä 100 vuoden aikana on tapahtunut.

Bokseri

Bokserin lyhyempi ja hieman ylöspäin kääntynyt kuono on tuonut mukanaan läjän hengitysongelmia. Lisäksi tämä rotu pitää syöpätilastojen ykköspaikkaa.

Mäyräkoira

Vielä 100 vuotta sitten mäyräkoiralla oli kokoonsa nähden sopivan pituiset jalat ja kaula. Nykyään sen rintakehä työntyy eteenpäin, kaula on lyhyt, selkä pitkä ja jalat niin lyhyet, ettei maan ja rinnan väliin jää paljon tilaa. Tästä on seurannut paljon sairauksia.

Englanninbulldoggi

Englanninbulldoggi edustaa rotuna sitä kaikkea, mikä voi mennä jalostuksessa pieleen. Se kärsii lyhyestä kuonosta, silmävaivoista, iho-ongelmista, lonkkavioista, sydänvaivoista ja sen on erittäin vaikeaa lisääntyä luonnollisesti.

Bernhardinkoira

Tästä ennen todella energisestä rodusta on jalostettu valtavan suuri. Sen kuono on lyhentynyt, minkä takia hengittäminen on vaikeutunut. Ennen bernhardinkoira toimi aktiivisena työkoirana, mutta moderni versio väsyy nopeasti.

Basset hound

Basset hound on madaltunut, sen iho roikkuu enemmän ja korvat ovat valtavan kokoiset. Tästä johtuen rodulla on iho-ongelmia, silmäsairauksia ja selkävikoja.

Bullterrieri

Bullterrieri on muuttunut vuosien varrella ulkoisesta eniten. Sen koko kallon muoto on aivan eri kuin 100 vuotta sitten. Samoin sen vartalosta on tullut tiukka pötkylä. Samalla se on napannut mukaansa paljon sairauksia ja niin paljon energiaa, että se saa väärissä käsissä helposti tuhoa aikaan. Tästä syystä rotu on kielletty monessa maassa.

Lähde: Imgur

Tällä kaverilla on hieman erilaisia ystäviä.

Bob on kultainennoutaja ja kaikkein isoin kaveriporukasta, johon kuuluu yksi hamsteri ja kahdeksan lintua. Bobin tehtävä on suojella pienempiä tai ainakin käyttäytyä niin, ettei ketään satu. Edes vahingossa. Ja sen Bob osaakin, koska se on niin lempeä ja kiltti.

Tässä on Bob ja kaverit.

Ja tässä Bobin henkilökohtainen hovikuvaaja.

Bob kunnioittaa kaikenlaisia otuksia.

Ja kaikenlaiset otukset kunnioittavat Bobia.

Koska tosiystävyys on sellaista…

… ettei toista tarvitse pelätä.

Lähde: Instagram (@bob_goldenretriever)
Via Wimp.com