Lauren Barwick on paraolympialais -ratsastaja Kanadasta.

Lauren on aina pitänyt hevosista ja hän teki niiden kanssa myös töitä. Vuonna 2000 tapahtui kuitenkin onnettomuus, joka muutti Laurenin tulevaisuutta.

Nainen oli työskennellyt tilalla, kun 75 kilogramman painoinen heinäpaali oli pudonnut hänen päälleen. Onnettomuuden seurauksena Laurenin selkäranka murtui ja hän halvaantui vyötäröstään alaspäin. Lauren ei kuitenkaan luovuttanut, sillä hänellä oli unelma jatkaa rakasta harrastustaan eli ratsastamista.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kun Lauren hyppää hevosen selkään ja alkaa ratsastamaan. Videolta käy nopeasti ilmi, kuinka vahva side hevosen ja ratsastajan välillä on.

Hienoa, että Lauren ei luovuttanut. Katso video ja jaa se myös ystävillesi!

Koiranpennut ovat yleisesti ottaen ehkä maailman suloisimpia eläimiä — tiivistettynä pieniä ja energisiä karvapalloja, jotka eivät lakkaa ihastuttamasta meitä. Koiranpentujen omistaminen ei ole kuitenkaan pelkästään ruusuilla tanssimista. Nuoret ja pienet koirat saattavat vahingossa pissata lattialle ja purra rikki tavaroitasi.

Tällä videolla näemme, kun pieni alaskanmalamuutti yrittää matkia poikaa, joka ulvoo. En yksinkertaisesti voinut olla hymyilemättä, kun kuulin koiran suloisen äänen.

Voit katsoa videon alapuolelta, muista jakaa se myös ystävillesi, jotka pitävät koirista!

Koirat pärjäävät yleensä hyvin, kunhan ne saavat tarpeeksi ulkoilmaa, ruokaa ja tietenkin rakkautta. Harvalle tulisi mieleen, että jotkin ötökät voisivat ryömiä koiran suuhun ja aiheuttaa suorastaan sietämättömän tilanteen.

Aasianpirkko on leppäkertun sukulainen, joka on levinnyt Euroopaan Aasiasta. Laji on todella aggressiivinen ja se viihtyy erikoisissa paikoissa, kuten esimerkiksi koiran suussa.

Nainen oli ihmetellyt, miksi hänen koiransa ei ollut syönyt mitään pitkään aikaan. Syy selittyi nopeasti, kun eläinlääkäri katsoi koiran suuta tarkemmin. Eläimen kitalaesta löydettiin yli 40 aasianpirkkoa, jotka olivat tarrautuneet tiukasti kiinni.

Voit katsoa videon alapuolelta ja varoittaa ystäviäsi, joilla on koira.

Papukaijat ovat todella sosiaalisia ja hauskoja eläimiä — ei olekaan ihme, että moni valitsee koiran tai kissan sijasta itselleen papukaijan! Papukaijoille voi opettaa sanoja ja jopa kokonaisia lauseita — tämä kertookin paljon siitä, kuinka älykkäitä eläimiä ne ovat.

Papukaijoilla näyttäisi olevan myös rytmitajua, ainakin tämän videon perusteella. En voinut olla nauramatta, kun huomasin sen, mitä tämä papukaija teki, kun omistaja laittoi musiikin soimaan.

Linnulla on rytmi veressä!

Lapset ja koirat ovat ihania, mutta niitä yhdistää myös yksi toinenkin tekijä — molemmat tekevät silloin tällöin tuhmuuksia ja esittävät todella “viattomia.” Tällä kertaa puhumme syyllisen lapsen sijasta syyllisestä koirasta, jonka nimi on Matzi.

Matzi ei ole kuitenkaan enää pentu, sillä se on jo 16-vuotias. Silti kyseinen koira haluaa silloin tällöin kokeilla rajojaan…

Videolla näemme, kun omistaja kysyy Matzilta kaatoiko se roskiksen löytääkseen sen sisäpuolelta ruokaa. Koira tietää selvästi olevansa syyllinen ja se pakittaa hitaasti taaksepäin.

Voit katsoa huvittavan videon alapuolelta: