Koska heinä on parempaa aidan toisella puolella.

Kaksi hevosta, erilliset pilttuut. Välissä seinämä ja vähän kalterintynkää. Toinen hevosista päättää antaa heiniään kaverilleen. Se ottaa suuhunsa oikein ison tukon ja työntää heinät sitten kaltereiden läpi. Ja kaverille maistuu!

Schipholin-lentokentällä Amsterdamissa on otettu järeämmät aseet käyttöön asiakkaiden tyytyväisyyden takaamiseksi. Kentällä palvelee nimittäin yksi suloinen ja iloinen otus, joka auttaa matkustajia saamaan kadottamansa tavarat takaisin. Sillä on ihan oma selkäreppukin sitä varten, että pienet esineet (kännykät, hanskat, huivit, pehmolelut yms) mahtuvat mukaan, kun etsintä käynnistyy. Aivan loistava keksintö!

Nicolas Foubert oli ollut kiertämässä maailmaa yli 19 kuukauden ajan. Se on pitkä aika olla erossa perheestään.

Viime vuonna hän ei pystynyt antamaan siskollensa syntymäpäivälahjaa pitkän välimatkan takia. Tänä vuonna hän haluaa hyvittää sen ja antaa syntymäpäivälahjaksi jotain, mitä sisko ei tule koskaan unohtamaan.

Perhe katsoi kotonaan videota, minkä Nicolas oli lähettänyt heille. Video saa mainion päätöksen, kun Nicolas ilmestyy oven taakse tuomaan henkilökohtaisesti lahjan, minkä guatemalalaiset lapset olivat tehneet syntymäpäiväsankarille. Paras lahja taisi kuitenkin olla se, kun sisko näkee veljensä 19 kuukauden erossaolon jälkeen.

Valkoinen koira ei halua mitään muuta niin paljon, kuin pöydällä olevan herkun. Se kurottaa herkullista namipalaa kohti, eikä lakkaa yrittämästä. Hauvan unelma kuitenkin murskautuu sen silmien edessä, kun suurepi koira tulee syömään namin pöydältä.

Voi että, miten pienestä se ilo välillä irtoaakin. Tähän kikkaan ei tarvita muuta kuin suihkupullo ja hyvällä tuulelle oleva lapsi taikka kaksi. Sitten vaan suihkautetaan vettä pullosta lapsia kohti ja ilo on irti. Nämä kaksi sisarusta nauraa niin paljon, että toiselta meinaa loppua happi kesken. Ihanat.