Kaikki, jotka ovat koskaan käyttäneet rintaliivejä tietävät niiden olevan ajoittain hyvin epämukavia. Sopivan kokoisten löytäminen vaatii monesti useiden tuntien kaupoissa kiertelyä ja paksun lompakon. Tässä on yhdeksän osuvampaa nimitystä rintaliiveille, jos olet koskaan tuntenut ärtymystä niitä kohtaan!

tissit_vankilassa

1. Hinkkihäkit

2. Ryntäänrytistäjät

3. Tissitorvelot

4. Kannuklipsit

5. Meloninmurskaimet

6. Utareiden uhka

7. Paidanpystyttäjät

8. Vakovankila

9. Patriarkaatin paine

Tarpeeksi pitkät yöunet ovat ihmisen toiminnaan kannalta yksi tärkeimmistä asioista. Ilman kunnon yöunia aivot eivät toimi hyvin ja lopulta yksinkertaisetkin tehtävät alkavat tuntumaan järjettömän vaikeilta.

Mies kokeili nukkumismenetelmää, jossa nukutaan päiväunia ja lyhyet yönunet. Metodin tarkoituksena on säästää aikaa ja pysyä virkeänä koko päivän ajan. Nukkumalla vain 5 tuntia päivässä saisi elämänsä aikana tuhansia tunteja enemmän tehokasta aikaa, kuin tavalliset ihmiset saavat.

Kokeen aikana ilmeni kuitenki ongelmia ja mies joutui luovuttamaan alle viikossa.

Kirkkonummen kuvataidekoulussa oltiin eräänä tiistaina luovalla tuulella. Lapset keksivät hypätä rullalautojen päälle ja piirtää jättimäisille papereille jännittäviä kuvioita. Katso videolta, kuinka helppoa ja hauskaa voi taiteen luominen voi olla!

Älypuhelinten kuorissa nähty ruusukulta inspiroi myös kampaajia kaikkialla maailmassa. Trendikkään farkkutukan jälkeen hiuksia värjätään nyt herkän vaaleanpunertaviksi. Kokeile vaikka jo seuraavalla kampaajakäynnilläsi tätä romanttista värimallia ja heittäydy oman elämäsi prinsessaksi!

1.

 

2.

A photo posted by @moniquecarter57 on

 

3.

A photo posted by Heidi Krimple (@hairbyheids) on

 

4.

 

5.

A photo posted by Blondr. (@blondr.app) on

 

6.

A photo posted by Teddy (@touchofteddy) on

7.

A photo posted by .?Eirini Louizou (@irenelouiz) on

8.

A photo posted by Sewing Sasha (@sewingsasha) on

9.

A photo posted by @eluxuree on

10.

A photo posted by Heli Sjölund (@helisjolund) on

Joka vuosi koirashaikara Klepetan lähtee elokuussa matkalle Etelä-Afrikkaan, mutta tämän puoliso Malena jää kotiin odottamaan.

Metsästäjän hyökkäys rikkoi Malenan siivet yli kaksi vuosikymmentä sitten. Sen jälkeen se ei ole pystynyt lentämään kumppaninsa kanssa 13 000 kilometrin matkaa Etelä-Afrikkaan, vaan on pysytellyt vaatimattomassa pesässään Kroatiassa syksyjen ja talvien ylitse.

Klepetan on palannut Malenan luokse jo 15 vuoden ajan ja ne ovat saaneet yhdessä yli 40 poikasta. Ollessaan Kroatiassa ne viettävät kaiken aikansa yhdessä.

Lähde: The Dodo