Hirvet voivat painaa parhamillaan yli 700 kilogrammaa, joka tarkoittaa myös sitä, että jään tulee olla paksua, jotta se kantaa. Yleensä hirvet vaistoavat milloin jää on tarpeeksi paksua, mutta kokemattomammat yksilöt saattavat tehdä hengenvaarallisen virheen menneessään heikoille jäille.

Raskaan eläimen on lähes mahdotonta nousta jäiden keskeltä takaisin ylös ja jääkylmä vesi alkaa muutenkin nopeasti hidastamaan elintoimintoja.

Tällä hirvellä kävi hyvä tuuri, kun paikalla sattui olemaan ihmisiä, jotka halusivat auttaa sitä. Pitkän uurastuksen jälkeen sonni saadaan ylös vedestä ja se pääsee jatkamaan matkaansa.

Mikal Bartosik on Floridalainen cheerleader, joka on ollut tanssiaisissa jo kahdesti. Kolmannella kerralla Mikal päätti yllättää hänen autistisen kaverinsa, pyytämällä tätä tanssiasiin.

Jonathanin reaktio on aivan ihana, kun hän huomaa Mikalin kutsun. Jos aitoa onnellisuutta ja innostuneisuutta pitäisi jollakin tavoin kuvata, niin tämä video olisi siitä hyvä esimerkki.

pyllyt

Tämä leikkimielinen testi kertoo sinulle, mitä takamuksesi muoto viestii luonteestasi. Tarkasta oman peppusi muoto kylpyhuoneessa tai pyydä kumppania avuksi arvioimaan.

NELIÖ – “H”-muoto

Olet lämminsydäminen, auttavainen ja optimistinen. Sinut saa helposti nauramaan ja viihdyt hyvin sosiaalisissa tilanteissa. Olet todella luova ja ystäväsi ihailevat aikaansaannoksiasi.

YMPYRÄ –  “O”-muoto

Olet itsevarma, rohkea ja impulsiivinen. Saat paljon aikaan ja inspiroit myös muut mukaan. O-peppuiset osoittavat usein kykyjä johtajuudessa.

SYDÄN – “A”-muoto

Olet kypsä, järkevä ja luotettava. Saatat toisinaan ottaa asiat hieman turhan vakavasti, mutta se on osoitus siitä, että välität. Ystäväsi antaisivat lompakkonsa ennemmin sinulle talteen kuin pankkiin.

KOLMIO – “V”-muoto

Olet rauhallinen, kärsivällinen ja viisas. Sinulla on rikas sisäinen elämä ja nautit hiljaisuudesta. Tapaat olla perinteikäs ja noudattaa hyväksi todettuja rutiineja, mikä tekee sinusta luotettavan kumppanin.

Sosiaalisessa mediassa supersuosion keränneet optiset illuusiot ovat mukavia aivopähkinöitä. Englannissa, Birginhamin museossa esillä oleva optinen illuusio on saanut monen ihmisen pään pyörälle.

Sivulta katsottuna näyttäisi aivan siltä, kuin kuvissa olisi vain tauluja. Eteenpäin liikuttaessa kuva muuttuu kuitenkin käytäväksi, jonka seinillä taulut ovat. Näyttää aivan siltä, kuin teoksen sisään pääsisi jonkinlaisen ikkunan kautta.

Peurat ovat villejä eläimiä, jotka harvoin uskaltautuvat lähelle ihmisiä. Videolla äiti kutsuu peuraa luokseen, jotta hänen poikansa pääsisi ruokkimaan sitä.

Aluksi eläin näyttää hieman varovaiselta, mutta hetken kuluttua se pomppaa aidan yli ja menee äidin pyynnön mukaisesti pojan luokse. On ihanaa, että äiti opettaa lapselleen pienestä pitäen tärkeitä arvoja ja sitä, että eläimiä tulee kunnioittaa aivan kuten ihmisiäkin.