Silloin tällöin meressä kuolleet eläimet ajatuvat rannalle ja kauhistuttavat ihmisiä.  Tämän videon otus oli ajatunut rantaan Pukehinassa kovien myrskyjen jälkeen. Kauhistuttava otus oli kuvaajan mukaan noin 9 metriä pitkä ja sillä oli räpylät. Lisäksi siinä oli jälkiä jotka viittaisivat siihen, että jokin oli hyökännyt sen kimppuun.

Delfiini, eli juoksiainen on yleisin valaslaji, jotka ovat yleisiä mm. Pohjois-Atlantilla sekä Tyynen valtameren itäosissa. Monet merimaailmat ottavat delfiinejä heidän fiksun luonteensa takia sekä pitävät heidän kanssaan esityksiä jotka ovat melko suosittuja joka puolella maailmaa.

Tällä videolla nähdään kun mies kutsuu delfiinin luokseen pelkän kamman avulla!

Venäjän liikenteessä sattuu ja tapahtuu kummallisia asioita päivittäin. Lähes jokaiseen autoon Venäjällä on asennetu kojelautakamera, jonka avulla kolarien syypää on helppo selvittää. Kameroiden ansiosta myös kummaliset ja hauskat tilanteet tallentuvat videolle, jonka jälkeen kuskit lataavat ne nettiin.

Tällä videolla Porche-kuski menetti hermonsa hitaasti ajaneeseen Toyota-kuskiin. Porchea ajanut mies nousi ulos autosta ja alkoi hakata Toyotaa sydämensä kyllyydestä. Lopuksi myös väkivallan uhrina ollut henkilö menetti hermonsa ja ajoi päin Porchea.

Avaruudessa yksinkertainenkin asia voi olla hankalaa. Amerikkalainen astronautti Karen Nyberg on yksi International Space Stationin kuudesta avaruusmatkaajasta. Tällä videolla hän näyttää millaista on elää painottomassa tilassa sekä esittelee kätevän tavan pestä hiukset.

”Minulle on tullut paljon kysymyksiä siitä miten pesen hiukseni avaruudessa, joten päätin näyttää miten teen sen”.

Silloin tällöin tulee ilmi tapauksia, joissa vihaiset isät tekevät tyttöjensä miesystäville jotakin harkitsematonta.

47- vuotias Helmut Seifert hermostui, kun hän sai kuulla alaikäisen tyttärensä seurustelevan 57-vuotiaan Philip Genscherin kanssa. Isä oli aluksi ottanut yhteyttä poliisiin ja yrittänyt saada heidät puuttumaan tytön uuteen suhteeseen. Kukaan ei kuitenkaan välittänyt tilanteesta, joten Helmut päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä. Isä marssi suoraan tytön miesystävän taloon veitsi kädessä ja leikkasi Genscheriltä pallit irti.

Philip meinasi kuolla verenvuotoon, mutta sai hälytettyä itselleen apua ajoissa. Miehen kivekset olivat kuitenkin turmeltuneet liian pahasti, joten hän joutuu pärjäämään loppuelämänsä ilman kiveksiään.

Tytön isää odottaa murhasyyte, ja hän varmasti miettii vankilassa oliko tämä kaikki todella sen arvoista. Seifert kuitenkin sanoo, että ei kadu tekoaan, sillä tyttären suojeleminen on hänelle kaikki kaikessa.

Lähde: Telegraph