Maailmalta kuulee silloin tällöin käsittämättömiä uutisia. Nyt Lindenwoodin yliopistossa on tullut ilmi järkyttävä rikos, jossa 22-vuotias Michael Johnson levitti HIV:tä tahallisesti. Mies harrasti seksiä jopa 30 naisen kanssa ja kuvasi jokaisen tilanteen videolle.

Yliopistossa ollaan kauhistuneita tapahtuneesta, mutta tällä hetkellä Michael on onneksi telkien takana. Poliisin mukaan miestä saattaa odottaa jopa elinikäinen tuomio HIV:in tahallisesta levittämisestä. Poliisi toivoo myös, että jokainen uhri ilmoittautuu paikalle, jotta tilanne saadaan hallintaan.

 

Alfonso Mateo on tavallinen 5-vuotias poika, joka pukeutuu kuitenkin poikkeuksellisen tyylikkäästi. Californiassa, Laguna beachillä perheensä kanssa asuva Alfonso on kerännyt Facebookissa jo huimat 65 tuhatta fania. Suosio lähti aluksi, kun pojan äiti otti kuvia lapsestaan Instagramiin.

Mateo on monen Californiassa asuvan pikkulapsen esikuva. Mallin ura on hänen kohdallaan melko todennäköinen, mutta saa nähdä mitä poika tulevaisuudessa päättää tehdä.

Katso lisää ihastuttavia kuvia pojan Facebook-ryhmästä: Alfonso Mateo

Mustan Wanted nimeä kantava nuorukainen ei pelkää korkeita paikkoja. Videolla näet, kun hurjapää roikkuu korkeiden nostureiden, tornien ja talojen katolla parhaimmillaan vain yhden käden varassa.

Mies ei varmasti hirvittävästi kuolemaa pelkää, sillä kädet eivät saa tällaisten temppujen aikana paljoa tutista. Nuorukainen ei kannusta ketään tekemään samankaltaisia temppuja ja hän vakuuttaa niiden olevan soveliaita vain todellisille ammattilaisille.

Taloja suunnitellessa tulee ottaa huomioon satoja ellei jopa tuhansia asioita samanaikaisesti. Tämän vuoksi kokeneimmillekin arkkitehdeille saattaa syntyä hauskoja ja hieman vakavempiakin mokia.

Tässä koosteessa nähtävät rakennelmat ovat luultavasti joko erittäin väsyneen arkkitehdin tai valearkkitehdin tekosia. Joka tapauksessa niitä on hauska katsella niin kauan, kunnes huomaa samankaltaisia virheitä omassa talossaan.


Kuvat: Imgur

StuntFreaksTeam on extremelajeihin, räjähdyksiin ja erikoisefekteihin erikoistunut ryhmä. StuntFreakit kuvaavat kaikki tapahtumat hidastettuina, jolloin ne näyttävät entistä upeammilta.

Suomessa ei oltu ennen kuvattu samankaltaista elokuvaa, joten hurjapäät päättivät lähteä tekemään sellaista. Elokuvan aikana räjähteet ja kumi paloivat, mutta varmaa on se, että nyt upea elokuva on valmis.

Spektaakkeli esitetään tasokkaissa ravintoloissa eripuolilla Suomea seuraavissa kaupungeissa:

12.3 Joensuu
13.3 Kuopio
14.3 Jyväskylä
15.3 Mänttä
21.3 Seinäjoki
22.3 Tampere
28.3 Lappeenranta
29.3 Kouvola