Joka kevät kuuden vuoden ajan pingviinit Inca ja Rayas ovat rakkaudella rakentaneet pesän yhdessä. Pariskunta on kuitenkin ollut harmissaan, sillä he eivät ole voineet saada poikasia omaan pesäänsä. Pariskunnan mieleen ei ilmeisesti ole juolahtanut, että he saattaisivat olla samaa sukupuolta.

'Gay' penguin couple given egg to care for

Eläinhoitajat katselivat vuosia surullista pariskuntaa, sillä aina keväisin muilla pareilla oli poikasia paitsi heillä. Yksi eläinhoitajista sai kuitenkin mainion idean ja toimitti pingviininmunan miehille huolehdittavaksi.

Pingviinipariskunta on ottanut lahjan vastaan erittäin innokkaasti ja he pitävät siitä hyvää huolta. Pingviinit eivät myöskään aio hukata tilaisuutta, koska he tietävät tämän olevan ainutlaatuinen mahdollisuus saada poikanen huolehdittavaksi.

Incan rooli perheessä on ”nainen”, hän pitää huolen hautomisesta. Inca on ottanut roolin erittäin tosissaan, eikä se ole viitsinyt kastaa höyheniään vedessä koko hautomisjakson aikana.

Sillä aikaa isä Rayas vartio pesää tarkasti ja syö samalla lähes kaikkea mitä suuhun osuu, sillä se on valmistautumassa pienen poikasen syöttämiseen.

Pariskunnan hoitaja Yolanda Martin kommentoi ratkaisuaan seuraavasti: ”Me halusimme jotain, mikä yhdistää pariskuntaa, joten päätimme lahjoittaa heille munan. Ilman tätä ratkaisua Inca ja Rayas olisivat saattaneet masentua.”

Yhdysvaltalaisen opiskelijan naamiaisasu naurattaa Redditissä. Suosittu Twister-lautapeli on saanut uuden tyylikkään ulkoasun miehen vaatteisiin. Kummasti myös pelin ’hyrrästä’ löytyy enimmäkseen punaista.

Mark niminen opiskelija toivoi myös että miehet eivät tulisi pelaamaan hänen Twisteriä, miksiköhän?

 

Venäjällä sattuu ja tapahtuu.

Tällä kertaa vakava onnettomuus on kuitenkin erittäin lähellä, sillä kaarteen takaa tuleva rekka ajaa tilanteeseen nähden liian kovaa ja kaatuu vastaantulevien kaistalle. Henkilöauton kuljettajan hyvien refleksien ansiosta auto kuitenkin pysähtyy lähes kokonaan ennen rekkaan törmäystä ja molempien ajoneuvojen kuljettajat säästyvät ilman suurempia naarmuja.

Vuonna 2011 Venäjän liikenneturvaviraston tietojen mukaan,  maanteillä tapahtuneissa liikenneonnettomuuksissa on Venäjällä kuollut 22 000 ihmistä. Noin 80 prosenttia onnettomuuksista tapahtuu kuljettajan virheestä.

Pekka Pouta ja monet muut meteorologit ovat Suomessa lähes poikkeuksetta hyvin tyypillisiä arkisisissa vaatteissa viihtyviä tavallisia tallaajia. Toisin on ulkomailla.

Nämä kuvat on otettu eri maiden sääennustajista. Kuvasarja jatkuu hyvin, kunnes suomalainen sääennustaja astuu vuoroon ja saa hieman häpeällisen hymyn nousemaan lukijan kasvoille.

 

I Never Miss A Weather Forecast... Unless I'm From Finland.

 

NBA:n vuoden tulokas Kyrie Irving naamioituu vanhaksi ”Uncle Drew”:ksi Pepsi Maxin uudessa mainosvideossa ja lähtee ulkokentälle pelaamaan koripalloa.

Irving esittää olevansa yhden pelaajista setä, ja pääsee mukaan peliin pelaajan loukkannuttua kentällä. Aluksi Irving näyttelee todella huonoa, mutta katsojien myötähäpeän noustua huippuunsa, hän alkaa pelata tosissaan ja dominoi koko kenttää.