Tuulille kuitenkin onnittelut mitalista!

Tiistaina 16:30 koko kansa repesi riemuun, kun Suomi avasi mitalitilinsä Tuuli Petäjän hopeamitallilla. Onhan tämä hieno juttu, mutta missä ovat ihmisten tavoitteet ja kunnianhimo? Vaikka olemmekin pieni kansa ei yhteen mitaliin pitäisi missään nimessä olla tyytyväinen ja tavoitteet pitäisi aina asettaa paljon korkeammalle kuin yhden mitalin tavoitteluun. Rahaa urheiluun laitetaan Suomessa sen verran paljon, että luulisi parempia tuloksiakin syntyvän.

Selostajia kuunnellessa tulee olo, kun kisa olisi hävitty ennen sen alkamista. Keskisalon juoksun aikana selostajat pitivät normaalina sitä, että suomalainen juoksija on viimeisenä ja sieltä on hyvä “tiirailla” mitä vastustajat tekevät, naurettavaa! En todellakaan halveksi suomalaisia urheilijoita enkä selostajia, mutta miksi ollaan tyytyväisiä niin vähään, kun naapurimaa Ruotsilla on jo 6 mitalia ja jopa Kazakstanillakin on 6 kultamitalia.

Toisena ääriesimerkkinä voisi mainita Kiinan, jossa lapset laitetaan pienestä pitäen urheilulaitoksiin harjoittelemaan jotain tiettyä lajia. En ole varma onko tämä hyvä asia, mutta totuushan on, että menestymiseen vaaditaan kyyneleitä, mustelmia ja hikeä. Ruotsissa menestymisen avaimet ovat positiivinen asenne ja tavoitteiden korkeelle asettaminen. Ei tyydytä aina siihen neljänteen tai viidenteen sijaan, vaan tähdätään aina ensimmäiseksi.

Tällä reilu 5 minuuttia pitkällä videolla tulet näkemään mitä hienoimpia temppuja ja tempauksia, joita ihmiset ovat tehneet. Luvassa on muun muassa basehyppyjä, laskettelua, sekä muita upeita temppuja! Minulla ei tähän muuta lisättävää, sillä video puhuu puolestaan jo tarpeeksi.

Jokaisella on omanlainen näkemys kauneudesta, mutta tämä nuori nainen on leikkinyt pienenä barbeilla hieman liikaa…

Katso pelottavat kuvat tytöstä, joka näyttää barbielta!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

 

Lähde: izismile.com

 

 

Yhdysvaltalainen räppäri Lil Wayne, oikealta nimeltään Dwayne Michael Carter Jr, on lopettamassa musiikkiuraansa ainakin hetkeksi.

“Minusta tuntuu että ansaitsen tämän, tunnen myös että fanini ansaitsevat hieman Waynetontä elämää. Olen ollut kaikkialla” Räppari kommentoi radiokanava Atlanta’s Hotille.

Hän aikoo vaihtaa musiikkialan uuteen harrastukseensa skeittaamiseen. Räppärin mukaan rullalautailu ei ole pelkkä harrastus, vaan elämäntyyli, joka vaatii harrastajalta kokoaikaisen panostuksen.

Artisti on tunnettu mm. hittikappaleista Mirror ja No Love. Lil Wayne on myös saanut arvostetun Grammy-palkinnon.

Lil Waynen uraan kuuluu myös lukuisia vierailuita muiden artistien kappaleilla ja singleillä.

Lähde: MTV.com

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA on päivittänyt organisaatiotaan tämänpäivän tasalle lähiaikoina, sillä on mm. erittäin aktiivinen Twitter-tili.

Nyt NASA esittelee videollaan miten vesi käyttäytyy avaruuden olosuhteissa.

Lähde: Stara.fi