Sorsa oli tehnyt pesänsä rakennuksen ensimmäisen kerroksen kielekkeelle ja muninut sinne. Tätä tapahtumaa pääsi seuraamaan rakennuksessa olevan pankin henkilökunta ikkunoistaan.

Kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes poikaset syntyivät, ja emo halusi viedä ne läheiseen lampeen. Kieleke oli sen verran korkealla eivätkä poikaset osanneet vielä lentää, että surullisen katastrofin ainekset näyttivät olevan käsillä. Emo itse lensi maahan ja jäi odottelemaan poikasiaan.

Onneksi kuitenkin pankkiiri Joel Armstrong sattui olemaan paikalla. Poikaset alkoivat nimittäin hypätä yksi kerrallaan kielekkeeltä alas. Joel seisoi kielekkeen alapuolella ja nappasi jokaisen poikasen kiinni ennen kuin ne tipahtivat maahan. Kun koko pesue oli ehjänä maan tasalla, paikalle kerääntynyt ihmisjoukko ohjasi vielä sorsaperheen turvallisesti läheiselle joelle.

Ihmiset pitävät huolta koiristaan, mutta kyllä koiratkin osaavat huomioida omistajansa. Huonon päivän pelastaa lemmikin rakastava käytös.

Mies oli mennyt koiransa hellään syleilyyn hakemaan lohdutusta ja huolenpitoa. Koira halasi omistajaansa ja silitti hänen päätä tassullaan. Tällainen on tosirakkautta!

Yleensä meuhkataan siitä, että naiset keikistelevät rannoilla ja mainoksissa pikku pikku bikineissä. Vaan ei enää!

Nimittäin miesten mini-tangat tekevät tuloaan uimarannoille. Nyt kysymys kuuluukin, että missä viipyvät helteet?

Hyvät naiset ja herrat, tässä on miesten uimahousut!

Löytyy kaikissa kivoissa eri väreissä…

Näytä mulle, missä sul on rusketusraidat!

Lähde: Distractify

Jotkut sen vaan osaa. Nimittäin ideoida loistavan nerokkaita juttuja ihmisten iloksi. Esillepano ja pakkaus ovat kaikki kaikessa, kun kilpaillaan ostajista. Näitä katsellessa tekee kieltämättä mieli kaivella jo omaakin lompakkoa.

1. Tonttu-patonki

2. Nuottikuulokkeet

3. Hunajamuroja

4. New York -spagettia

5. Tulitikkuja auton lavalla

6. Henkariteepussit

7. Origamiolutta

8.  Ruokakaupan paperikassi

9. Hunajaa

10. Tulitikkuja

11. Hedelmä- ja vihannessosetta

12. Puruluita koirille

13. Viiksekkäitä pensseleitä

14. Appelsiinimehua

15. Viinirypäleiden verta eli viinipulloja

16. Vihreää teetä

17. Pillimehupurkkeja

18. Pieni voipaketti ja veitsi

19. Smirnoff vodkapullo

20. Pistaasipähkinöitä

21. Vedenkestävä rannekello

22. Pinokkio-nasta

23. Puisia keittiötarvikkeita

24. Tiipii-teepussi

Lähde: Imgur / Viral Nova

Naapurin ikkunasta kuvatusta videosta paljastuu erittäin sinnikäs parkkeeraaja. Kahden auton välissä oleva parkkipaikka on leveä kuin talo konsanaan, mutta tämä kuski ei saa autoaan siihen sitten millään. Siinä vaiheessa, kun kuvaaminen alkaa, yritys on jatkunut jo tovin.