Vasta 21-vuotias taiteilija Lisha ihastuttaa vartalomaalaustaidoillaan. Näissä kuvissa näet hänen kätensä, jotka on maskeerattu mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Taustoja on hieman tummennettu kuvanmuokkausohjelmalla, mutta täytyy silti nostaa hattua Lishan maalaustaidoista.

Näitä katsellessa menee pää helposti pyörälle!

 

 

A photo posted by Lisha (@lishaajasminee_bodyart) on

 

A photo posted by Lisha (@lishaajasminee_bodyart) on

 

A photo posted by Lisha (@lishaajasminee_bodyart) on

 

 

 

 

Mäyräkoirat Maya ja Peanut ovat löytäneet yhteisen sävelen perheen kääpiösiilin Minnien kanssa. Niiden omistajan mukaan koirat seuraavat siiliä kaikkialle. Minnie kiipeää välillä Mayan selkään ja ne tulevat kaikki hyvin toimeen keskenään. Katso videolta, miten suloinen miniperhe kolmikosta on tullut!

 

Kissat ja koirat eivät välttämättä ole luonnostaan ylimpiä ystäviä, mutta monissa perheissä on kuitenkin tapauksia, jossa tällaiset kaksikot ovat erottamattomia. Winston-kissa ja Zeke-koira välittävät toisistaan suuresti ja ovat hyviä ystäviä.

Zeke oli joutunut eläinlääkäriin, josta se palasi uupuneena kotiin. Winstonin reaktio tilanteeseen on kerrassaan hellyyttävä, sillä se nuolee ja tukee väsynyttä ystäväänsä.

Lähde: Youtube

Ruotsinkielinen sana kulning tarkoittaa muinaista laulua, jolla vuorilla laiduntanut karja kutsuttiin takaisin kotiin pitkän päivän jälkeen. Videolla kaunisääninen ruotsalainen nainen laulaa oman kulninginsa. Kirkkaana kesäyönä kuvattu video on uskomattoman tunnelmallinen.

Koirat saavat välillä aivan samankaltaisia puheripuleita, kuin lapsetkin. Videolla esiintyvällä labbiksella on melkoinen tarve keskustella omistajansa kanssa.

Emme tiedä, mitä eläin halusi sanoa, mutta ”blablabla” -puhe voisi liittyä tulevaan ateriaan tai siihen, että koira halusi päästä lenkille.

Evästevalinnat