Oletko ehtinyt jo maistamaan herkullisia “töhnämunia” eli kreemitäytteisiä suklaamunia? Erityisesti suomalaisäidit ovat villiintyneet munista niin, että ne ovat loppuneet useimmista kaupoista. Tässä viisi jännittävää reseptiä, joiden tekemiseen tarvitset töhnämunia.

 

1. Keksit

Resepti.

2. Juustokakku

A photo posted by The Edit (@janettelenk) on

Resepti.

3. Toffee

Resepti.

4. Brownies

A photo posted by Natalie (@nlussey) on

Resepti.

5. Martini

A photo posted by Green Bar (@greenbarcr) on

Resepti.

Kuntosaliharjoittelu tuntuu usein arjen kiireiden keskellä mahdottomalta ajatukselta, mutta onneksi tehokkaan treenin voi tehdä myös kotioloissa.

Lantion nosto on yleisesti käytetty lihaskuntoliike, jolla pyritään kehittämään ja vahvistamaan pakaran ja takareisien lihaksia.

Liikkeestä saa kuitenkin selvästi haastavamman ja monipuolisemman muutamalla muutoksella. Personal trainer Pauli Reinikainen opastaa sinut liikkeen saloihin.

1.

2.

pyllytreeni2

  1. Asetu istumaan lattialle. Tue itsesi molempien käsien varaan niin, että sormet osoittavat kantapäitä kohti.
  2. Koukista toinen jalkasi ja pidä toinen jalka suorana. Nosta lantio ylös työntäen koukussa olevalla jalalla, pakaran ja takareisien lihaksilla. Keskity pitämään työntövoima kantapäillä. Työnnä lantio niin ylös, kuin mahdollista.

Lue loput tehokkaasta treeniliikkeestä Viihdepostista!

Norman Smith löysi lentokentälle eksyneen tunturipöllön ja otti sen kiinni, jotta lentoliikenne ei vaarantuisi. Smith työskentelee eläintensuojelussa ja osasi pitää huolta eläimestä sen vapauttamiseen asti. Vain päivää myöhemmin pöllön löytymisestä se lentää komeasti takaisin luontoon.

Afghanistanissa asuva poika nimeltä Murtaza Ahmadi on suuri Lionel Messin fani. Internetissä alkoi levitä kuva pojan muovipussista tekemästä fanipaidasta ja se sai ihmiset liikuttumaan.

Ahmadi löydettiin pitkän etsinnän jälkeen ja jalkapallotähti Messi halusi lahjoittaa hänelle yhteistyössä Unicefin kanssa oikean paidan.

As of today, Murtaza Ahmadi can proudly show off the new signed jerseys and a football he received from UNICEF Goodwill…

Posted by Unicef Afghanistan on Thursday, 25 February 2016

Vauvan syntyessä kaikki alkavat aina puhua siitä, kummalta vanhemmalta lapsi näyttää. Vastasyntyneenä yhteisten ulkonäöllisten piirteiden selvittäminen saattaa olla hankalaa, mutta vanhemmalla iällä moni alkaa muistuttaa aivan kopiota omasta vanhemmastaan.

Tähän artikkeliin on koottu kuvia lapsista, jotka ovat aivan vanhempiensa näköisiä. Suurinosa kuvista on otettu niin, että lapsi on ollut samanikäinen vanhempansa kanssa.

15
Lähde
14
Lähde
13
Lähde
12
Lähde
11
Lähde
10
Lähde
9
Lähde
8
Lähde
7
Lähde
6
Lähde
5
Lähde
4
Lähde
3
Lähde
2
Lähde
1
Lähde

Via: BoredPanda