Matt “Megatoad” Stonie meni läheiseen kauppaan ja osti 7,6 kg edestä leivonnaisia, sekä tietysti maitoa. Hän haastoi itsensä syömiskisaan missä hän söi 15,900 kilokalorin edestä herkkuja. Voisi kuvitella, että tuon herkkumäärän jälkeen olo ei ole kovin mukava.

Eräänä sunnuntai-iltana Buddy Small Lots kaupan johto sai puhelun poliisilta, missä kerrottiin että heidän kauppaansa oltiin murtauduttu. Kun he saapuivat paikalle, he hämmästyivät siitä ettei mitään oltu viety ja paikka näytti entiseltään. He päättivät katsoa valvontakamerasta tallenteen, ja yllättyivät positiivisesti.

Kameralta näkyi, miten joukko miehiä oli tullut suljettuun kauppaan tekemään ostoksia. He eivät tienneet kaupan olevan kiinni, sillä kaupan valot olivat päällä sekä viereiset kaupat olivat vielä auki. Kaupan oven lukko oli myös rikki, joten kuka vaan olisi päässyt sisään.

Miehet tekivät hieman ostoksia ja yritti huutaa henkilökuntaa, mutta kukaan ei ollut paikalla. Miehet silti päättivät maksaa ostoksensa vaikka kukaan ei ollut käskemässä tai vahtimassa. Buddy Small Lotsin henkilökunta on todella iloisia ja haluaisivat löytää miehet jotta voisivat kiittää heitä rehellisyydestään.

Eläimet ovat hauskuutensa ja söpöytensä lisäksi joskus todella itsepäisiä. Videolla nähdään miten eläimet kiusaavat toisia eläimiä sekä ihmisiä teoillaan ja jekuillaan.

Teot ovat myös saattaneet olla vahinkoja mutta video puhukoon puolestaan!

Nämä miehet tekevät hauskan pilan jossa esittävät nenänsä murtuneen. He menevät kysymään mielipidettä kadulla olevilta ihmisiltä näyttääkö nenä murtuneelta. Miesten koskettaessa nenäänsä, kuuluu samanaikaisesti hirveä rusahdus mikä saa kylmät väreet aikaan. Todellisuudessa rusahdus ei kuulu nenästä, vaan suussa olevasta kuivasta nuudelista mitä miehet puraisevat saadakseen äänen aikaan.

Muut eivät kuitenkaan tätä tiedä, joten heidän reaktionsa ovat katsomisen arvoisia.

Koirat otetaan usein mukaan kaikkialle, eikä niitä ikinä jätetä paitsi mistään sillä ne ovat osa perhettä. Videolla nähdään kun puistossa oleva perhe antaa koiransakin keinua, ja se näyttää oikeastaan pitävän siitä.