Turkista kotoisin oleva Mehmet Ali Gökçeoğlu on menestyvä liikemies ja maaston insinööri. Hän on rakentanut maailman upeimman akvaarioaidan koristamaan hänen ylellistä huvilaansa Cesme Izmirissä. Kahdeksan vuotta sitten hän korvasi huvilansa edessä olevan metalliaidan 50 metriä pitkällä akvaariolla, täynnä satoja kaloja.

Tässä upeat kuvat todistamassa tätä uskomatonta luomusta!

Lähde: odditycentral.com

Breakdance (alkuperäiseltä nimeltään B-Boying) on vaativa tanssilaji johon vaaditaan monen vuoden harjoittelua. Tällä videolla nähdään vasta 6 vuotiaan Terra tytön uskomattomat kyvyt!

Silloin tällöin nuoret lapset yllättävät muita ihmisiä uskomattomilla kyvyillä. Maryana Naumova on 13 -vuotias tyttö Venäjältä ja hän pystyy nostamaan penkistä huimat 110 kiloa.

On kummallista kuinka tyttö on nuoresta iästä pystynyt kasvamaan ja treenaamaan saavuttaakseen kyseisen tuloksen. Moni vuosia salilla ynyt herrakaan ei pysty nostamaan penkistä 110 kiloa.

Nigel, Dylan, Matt , Elias ja Jordan nimiset nuorukaiset päättivät koulussaan huikean rumpuesityksen. Syynä tähän oli, että koulussa järjestettiin talent -kilpailu jonka nuorukaiset halusivat voittaa.

Nämä lahjakkaat pojat sävelsivät ja opettelivat soittamaan kappaleen viikossa. Tämän esityksen jälkeen vientiä varmasti riitti!

Mason niminen poika saattaa olla väsynyt ja nukahtamaisillaan, mutta hän ei aio antaa periksi jäätelön syömisen kanssa.

Videolla käydään hauska taistelu nukahtamisen ja jäätelön syönnin välillä.