27. päivä heinäkuuta New Yorkissa tehtiin massiivinen pila, josta on nyt ladattu video nettiin. Brett Cohen niminen mies sai loistavan idean huijata tuhansia ihmisiä esittämällä julkkista Times Squarella.  Pila toimi mainiosti ja ihmiset halusivat kuvia Brettin kanssa ja lisäksi he sanoivat kuulleensa myös miehen singlen. Tämä testi osoitti kuinka nykyajan ihmisiä viehättää pop kulttuuri niin paljon, että oikeaa julkkista ei edes tarvita.

Brett pukeutui kuin tyypillinen julkkis, lisäksi miehellä oli mukana kaksi ”henkivartijaa”, assistenttia ja valokuvaajia. Miehen tullessa ulos rakennuksesta kuvaajat alkoivat ottaa miehestä kuvia ja suuri määrä ihmisiä kerääntyi katsomaan kuka henkilö oli kyseessä. Brett otti kuvan 300 ihmisen kanssa ja osa ihmisistä oli aivan täpinöissään.

Venäjällä ihmiset keksivät kaikenlaista ja käyttävät aikaansa mitä ihmeellisimpien keksintöjen rakentamiseen. Tällä kertaa mies on rakentanut itselleen todella pienen pyörän, jolla hän pääsee liikkumaan nopeasti ja helposti!

Tämä uskomattomalta näyttävä video on saatu kuvattua synkronoimalla kameran suljinaika helikopterin rottoorin taajuudelle.

Tuloksena helikopterin rottoori ei näytä pyörivän lainkaan, vaikka se oikeasti liikkuu hurjalla vauhdilla.

Jos maailma olisi täydellinen paikka elää, niin nämä asiat ainakin toteutuisivat.