Pilat ovat yleistyneet erittäin paljon ja ne muuttuvat koko ajan myös raaemmiksi. Tällä videolla henkilöt tapaavat uuden huonetoverinsa ja hetken kuluttua hän makaa murhattuna lattialla. Osa ihmisistä menee kauhusta kankeaksi ja suurinosa ei tiedä mitä tehdä.

Jekun kruunaa toisesta huonesta tuleva murhaaja, joka ”tappaa” huonetta esitelleen henkilön.

Korkeushyppy on yleisurheilulaji, jossa tarkoituksena on yleensä hypätä yhdellä jalalla ponnistaen mahdollisimman korkealla olevan riman ylitse pudottamatta sitä.

Kenialaisessa koulussa korkeushyppy on kuitenkin paljon hurjempaa, sillä pojat hyppäävät korkean riman ylitse aivan tavanomaisesta poikkeavalla tyylillä.

Pärjäisivätköhän edes huippu-urheilijat näille kavereille?

Rullalautailu eli skeittaus on liikkumista rullalaudalla yleensä samalla erilaisia temppuja tehden.

Rullalautailun historia kulkee käsi kädessä rullalaudan kehityksen kanssa. Kehitykset rullalautailuvälineissä ovat ruokkineet kehitystä rullalautailutyyleissä ja uudet tyylit ovat vaatineet uudenlaisia välineitä. Rullalaitailu sai alkunsa surffauksesta, jonka johdosta rullalautailua kutsuttiin aluksi katusurffaukseksi.

Tällä videolla vanha mies tekee skeittilaudalla temppuja, joihin moni nuorikaan ei pysty. Vanhus oli ilmeisesti nuorempana harrastanut ”katusurffausta”.

Englantilainen ilmailuyritys Terrafugia julkaisi 23. toukokuuta videon, jossa se esittelee uusimman versionsa lentävästä autosta. Auto on aluksi käytössä vain piloteille, jotka haluavat ajaa lentokoneensa omaan autotalliinsa. Terrafugia kuitenkin lupaa ihmisille, että kohta tavallisilla kuluttajillakin on mahdollisuus ostaa lentävä auto.

Kääpiömarmosetti eli kääpiösilkkiapina on Etelä-Amerikassa Amazonin yläjuoksulla Perun, Ecuadorin, Kolumbian, Bolivian ja Brasilian metsissä elävä maailman pienin apina. Se painaa vain noin 100–150 grammaa.

Kääpiömarmosetit ovat omnivoreja eli ne ovat kaikkiruokaisia. Ne syövät muun muassa hyönteisiä, hedelmiä ja lehtiä. Kääpiömarmosetit ovat vain noin 15 cm pitkiä. Lisäksi niiden häntä on noin 15–20 cm pitkä. Pienestä koosta huolimatta kääpiömarmosetit voivat hypätä jopa viiden metrin päähän ilmassa.

Tällä videolla maailman pienin apina napostelee makaronia.

Evästevalinnat