Original Icons -sarjassa tutustutaan urbaaniin kulttuuriin yhdessä Cityn, VivaksenSpinFM:n ja adidas Originalsin kanssa. Lue Cityn artikkeli Monsp Recordsista ja kuuntele Spinin suora lähetys aiheeseen liittyen perjantaina kello 16.30.

Albumikannet ovat olennainen osa levyä musiikin lisäksi. Houkutteleva ja oikein suunniteltu kansi vaikuttaa merkittävästi asiakkaan ostopäätökseen. Rap-albumeilla on tapana olla melko rajuja, sillä kova elämänyyli, raha ja naiset ovat ollennainen osa kyseistä kulttuuria.

Tässä koosteessa nähtävät kannet eivät ole aivan loppuun asti suunniteltuja. Ei ole varmaa ovatko ne tehty tahalteen pieleen, mutta niitä katsellessa saa ainakin nauraa sydämensä kyllyydestä. Vaikka hip hopparit ovat kovia jätkiä ei levyjen kansien tulisi näyttää aivan tältä.

Kuvat: buzzfeed.com

Iloinen yllätys, paras yllätys. Tosin, ilosta huolimatta se voi saada itkemään niin, ettei happi kulje, kuten tässäkin tapauksessa. Kosinnassa tärkeintä on oikea ajoitus, sillä tuossa hetkessä kulminoituu rakkaus toista kohtaan kaikkein voimakkaimmillaan. Onhan kyseessä kuitenkin koko elämää suurempi asia – lupaus kunnioittaa ja rakastaa toista myötä- ja vastamäessä aina loppuun asti.

Tämä Peter Pan todella osaa yllättää rakastettunsa. Kesken teatteriesityksen, juuri kun Kerttu on aloittamassa soololauluaan, Peter keskeyttää sen. Hän kertoo yleisölle, miten kohtaus normaalisti jatkuisi, mutta miten se nyt yllättäen tuleekin menemään. Hän paljastaa rakkautensa Kerttu näyttelevää naista kohtaan, joka yrittää pysyä itkultansa kasassa. Kosinta tapahtuu, yleisö itkee, on kananlihalla ja taputtaa. Samoin koko teatterihenkilökunta. Erittäin, erittäin onnistunut yllätys. Kaunista.

 

Lamborghinin omistaminen olisi varmasti upeaa, mutta esimerkiksi Suomen nopeusrajoituksiin ja sääoloihin kyseinen auto olisi todella epäkäytännöllinen.

Videolla näet kuitenkin nyt kuinka maailman nopeimmaksi autoksi valittu Lamborghini Gallardo kiihdyttää vauhtinsa 400km/h reilussa 20 sekunnissa. Ennen tätä ennätystä nopeimman auton paikkaa oli hallinnut Bugatti Veyron.

Piloja käytetään paljon muun muassa elokuvien ja tuotteiden mainostamiseen. Tällä videolla nähtävä pila on onnistunut järjettömän hyvin, sillä se on kerännyt kahdessa päivässä yli 20 miljoonaa katselukertaa.

Pila mainostaa ”Devils Due” -elokuvaa, joka tulee ensi-iltoihin huomenna. Pelästytyksen kokeneet ihmiset eivät varmasti mene hetkeen lähelle lastenvaunuja.

 

Kaikkea ne koirat osaavatkin. Tuntuu, että ne useammin miettivät muiden parasta kuin omaansa. Niin kuin tämäkin video taas osoittaa.

Sängyllä nukkuu syvässä unessa pieni 10 viikon ikäinen Isabella vauva. Kohtelias koirakaveri päättää peitellä nukkuvan vauvan peitolla, ettei sille tule kylmä. Koira tökkii kuonollaan peiton reunoja kohti vauvaa ja kun on omasta mielestään hoitanut homman, lähtee tyytyväisenä pois.