VAROITUS: Äänenvoimakkuus on todella korkealla, joten säädä volumenappia hiljemmalle.


Venäjällä kolareita sattuu niin tiuhaan tahtiin, että kaikkia ei varmasti edes tutkita.

Tällä hurjalla videolla nainen ajaa töistä kotiin, mutta yhtäkkiä puskien takaa tulee suuri maasturi, joka lentää suoraan päin naisen tuulilasia.
Nainen selvisi tilanteesta muutamalla ruhjeella ja onneksi erittäin vaarallisessa tilanteessa ei käynyt pahemmin.


Ihmiset sattuvat välillä leikkisälle päälle ja päättävät kokeilla temppuja. Joskus kuitenkin saattaa käydä huonosti, kun suunnitelmat eivät kohtaa ihmisen taitojen kanssa.

Tällä videolla mies kaatuu ja kaupan hylly kaatuu hänen päälleen. Toivottavasti mies selvisi ilman suurempia ruhjeita.


Kanansiivet eli Hot Wingssit ovat monen ihmiset herkkua ja erityisen hyviltä ne maistuvat grillattuina. Siipiä löytyy maustamattomina, miedosti maustettuina, sekä erittäin tulisina.

Tämä video näyttää kuinka kanansiipiä voi syödä paljon helpommin, eikä lihaa myöskään mene hukkaan. Ensi kerralla, kun syöt kanansiipiä kavereidesi kanssa voit sivistyneesti näyttää heille kuinka oikeasti toimia.

havasufalls01
Maailmasta löytyy uskomattoman kauniita paikkoja, täytyy vain tietää minne matkustaa. Havasupai sijaitsee Grand Canyonissa, Amerikassa ja sinne pääsee oppaan johdolla. Paikan vesi on kristallin kirkasta ja roskia tai saasteita et löydä lähimailtakaan.

Tänä päivänä teknologia kehittyy niin valtavaa tahtia, että on vaikea pitää mielessä kuinka kaunis koskematon luonto voi todella olla.

havasufalls02 640x502 Beautiful Pristine Waterfall pools
Kuvaaja: Guy Schmickle

havasufalls03 Beautiful Pristine Waterfall poolshavasufalls04 640x425 Beautiful Pristine Waterfall poolshavasufalls05 Beautiful Pristine Waterfall poolshavasufalls07 Beautiful Pristine Waterfall poolshavasufalls06 640x413 Beautiful Pristine Waterfall pools
Kuvaaja: Jacques Funke


Tim White tekee videoita eripuolilta maailmaa viihdyttääkseen ihmisiä. Miehen teoksiin kuuluu muun muassa: Eat/Move/Learn-sarjan, jotka ovat keränneet runsaasti suosiota.

Tällä videolla mies esittelee Tokion ihmisille kahdessa minuutissa, käyden lävitse kaupungin hienoimmat ja hieman keskinkertaisemmat alueet. Video sopii hyvin niille, jotka ovat harkinneet matkaa Tokioon.

Evästevalinnat