Tällä hurjalla videolla mies ylittää tietä lapsiensa kanssa, mutta ei huomaa toisen auton takaa tulevaa autoa. Vahingot olisivat voineet olla erittäin suuria, mutta onneksi auto kerkeää jarruttamaan ennen osumaa.

Ps. Muistakaa aina olla tarkkoja ylittäessänne tietä toisen auton peittäessä näkyvyyttä!

Jamaikalainen supertähti Usain Bolt oli 100 metrin kilpailun nopein ajalla 9,63. Toiseksi tuli Jamaikan Johan Blake ajalla 9,75. Boltin voitto oli ennustettavissa jo aikaseimmin, sillä mies käytännössä hölkkäsi sadan metrin finaaliin ja oli ollut erittäin itsevarma koko kisojen ajan.

Bolt aloitti pikajuoksun harrastamisen 10-vuotiaana, kun hänen lahjakkuutensa huomattiin. Vuonna 2002, vähän alle 16-vuotiaana Bolt juoksi 200 metriä aikaan 20,53. Huhtikuussa 2004, alle 18-vuotiaana hän alitti 20 sekunnin rajan ajallaan 19,93, joka on myös alle 20-vuotiaiden maailmanennätys.

Aikaisemmin kisoissa Bolt oli kysynyt numeroa vasta 17-vuotiaalta suomalaistähti Jenna Laukkaselta, sillä hän halusi, että uimari antaisi puhelinnumeronsa Boltin kaverille. Suomalaisuimari kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta, sillä numero ei olisi mennyt Boltille.

Unet kiehtovat ja kiinnostavat lähes jokaista ihmistä, mikä niiden tarkoitus on ja miksi unia ylipäätänsä nähdään?
Tässä on 15 faktaa, jotka toivottavasti auttavat sinua ymmärtämään uniasi paremmin!

1. Unohdat 90% näkemistäsi unista.

5 minuuttia heräämisen jälkeen olet unohtanut jo puolet näkemästäsi. 10 kulutta jäljelle jää vain 10 prosenttia asioista, joita pystyt muistamaan.

2. Sokeat ihmiset näkevät myös unia.

Ihmiset, jotka ovat sokeutuneet syntymänsä jälkeen näkevät myös unia. Heti syntymästään sokeutuneet eivät näe kuvallisia unia, mutta niiden aivot tuottavat unta haju-, maku-, sekä tuntoaistien perusteella.

3. Jokainen näkee unia.

Jokainen ihminen näkee unia (lukuunottamatta niitä ihmisiä, joilla on vaikeita mielenterveysongelmia). Jos luulet, ettet näe unia olet vain unohtanut ne.

4. Unissasi näet vain kasvoja, joita olet aikasemmin nähnyt.

Ihmisen mieli varastoi tuhansia kasvoja talteen elämänsä aikana. Jokainen ihminen, jonka unessasi näet on joskus tavannut sinut tai ollut tekemisissäsi kanssasi, vaikka et sitä muistaisikaan.

5. Kaikki eivät uneksi värillisenä.

12% ihmisistä näkevät unensa mustavalkoisina ja loput 88% näkevät unensa värillisinä. Ennen 25-vuoden ikää vain 4,4% unista on mustavalkoisia.

6. Unet ovat vertauskuvallisia.

Jos uneksit joskus tietystä asiasta se ei tarkoita, että uneksisit juuri siitä mitä unessasi näet. Uniisi on piilotettu usein paljon vertauskuvia, jotka heijastuvat elämästäsi ja siksi joskus aamulla herätessä tuntuu, kuin unessa ei olisi ollut mitään järkeä.

7. Unien aikana koettavat tunteet.

Useiten unen aikana koettavat tunteet ovat pelko, ahdistus ja huolestuneisuus. Negatiiviset tunteet ovat positiivisia tunteita yleisempiä johtuen siitä, että aivot käsittelevät ihmiselle vaikeita asioita unen aikana ja yrittävät ratkoa ongelmia.

8. Sinulla voi olla neljästä seitsemään eri unta yössä.

Keskimäärin voit uneksia mistä tahansa 1-2 tunnin ajan per yö.

9. Eläimet näkevät myös unia.

Tutkijat ovat osoittaneet eläinten näkevän unia samalla tavalla kuin ihmiset. Voit huomata lemmikkisi näkevän unta, kun se päästää jonkinlaisia ääniä tai inahduksia nukkuessaan. Ääni unen aikana on merkki siitä, että eläin tavoittelee jotakin asiaa tai esinettä unessaan.

10. Unihalvaus

Unihalvaus on termi jota käytetään joko normaalista REM-unen aikana tapahtuvasta halvaustilasta tai häiriöstä nukahtamisvaiheessa, jolloin ihminen säilyttää tietoisuutensa kehon halvaantuessa. Herätessäsi keho on hetken halvaantuneessa tilassa. Tämä ei ole vakavaa, mutta saattaa olla erittäin pelottava kokemus.

11. Unet ottavat vaikutteita ulkopuolella tulevista äänistä ja tapahtumista.

Uneksiessasi otat vastaan muualta tulevia ääniä ja saatat sisällyttää niitä uniisi. Esimerkiksi jos veljesi soittaa kitaraa, saatat uneksia olevasi rock-konsertissa.

12. Naiset ja miehet uneksivat eri tavalla.

Miehillä on tapana uneksia enemmän toisista miehistä, noin 70% miehen unessa on tavattavista henkilöistä on toisia miehiä. Naiset uneksivät samanverran miehistä ja naisista. Tämä selittyy sillä, että miehet ovat usein naisia agressiivisempia ja miesten unissa on enemmän vallan tavoittelua, sekä tappeluita.

13. Ennalta ennustavat unet.

Eri väestöryhmiä tutkiessa on havaittu ennustavia unia olevan 18-38% riippuen väestöstä. Jopa 70% ihmisistä on kokenut déjà  vu-ilmiön, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että elät saman tilanteen uudestaan, jonka olet joskus elämäsi aikana kokenut.

14. Kuorsatessa ihminen ei voi nähdä unta.

Tämä huhu kiertää eri puolilla internettiä, mutta sitä ei ole vielä tieteellisesti todistettu.

15. Voit kokea orgasmin unessasi.

Voit unesi aikana kokea erittäin voimakkaita mielihyvän tunteita ja myös kokea oikeantuntuisen orgasmin. Jotkin ihmiset väittävät, että unen aikana koetut orgasmit ovat paljon voimakkaampia, kuin ne mitä he kokevat puolisonsa kanssa sängyssä.

“Seksielämä aviomiehen kanssa on kuihtunut, paineet purkautuvat unessa. Uniorgasmit ovat ihania! Herään kevyesti laukeamiseen ja jatkan tyytyväisenä sikeitä unia. Mies on hiukan kateellinen, koska ei muista edes teininä lauenneensa unissaan.”

Työpäivä on ohitse ja nyt on aika katsoa olympialaisia!

Lähde: jackmok65

hmm…

Alkuperäinen kuva: SeanCody.com, Lähde: Renloras

Kyllä nämä olympialaisilta näyttäisivät.

…Hupsista, väärä kanava!!

Alkuperäinen kuva: SeanCody.com, Lähde: Penispolice

Vaikeaa tähän on mitään sanoa, mutta välillä tuntuu siltä kuin kyseessä olisi jokin muu tapahtuma kuin olympialaiset!

Lähde: jpmoore
Lähde: mjs538

Argentiinalainen taiteilija Leandro Erlich on suunnitellut ja toteuttanut uskomattoman aidolta näyttävän uima-altaan. Kanazawassa, Japanissa sijaitseva uima-allas vetää puoleensa tuhansia turisteja ja se on kerännyt paljon ihmetystä maailmalla. Taiteilija itse sanoo teokseensa tarvittavan vain vettä, lasia ja tietenkin uima-allas.