Tämä moottoripyöräilijällä kävi erittäin huono tuuri, kun hän kaasutti väärän poliisin ohi. Poliisi ei pientä ajojahtia pelännytkään, ja pysyi upeasti pienen moottoripyörän perässä.

Löytyyköhän Suomen poliisivoimista tälläisiä katujen ässiä?

Suomen rikoshistorian yksi oudoimmista rikosilmoituksista tehtiin Turussa. Turun poliisilaitoksen tutkijat kertoivat hulluimmista ja oudoimmista rikostarinoista, joita he ovat uransa varrella kohdanneet.

Kaikkien tapausten ykköseksi nousi kuitenkin onnettomuus, joka oli sattunut seksimessuilla.

Seksimessuilla tanssineen miehen penis oli vahingossa osunut läheltä seuranneen naisen silmään.

– Peniksen silmäänsä saanut koki tulleensa pahoinpidellyksi. Poliisin mukaan tilanteeseen ei liittynyt tahallisuutta, joten juttua ei tutkittu rikoksena, tutkinnanjohtaja Harri Savolainen muisteli lehdelle.

Mies pääsi kuitenkin eroon naisen syytteistä ja ei saanut sakkoja tapahtuneesta, vaikka nainen koki itsensä pahoinpidellyksi.

Lähde: Ilta Sanomat / Turun Sanomat

Thomas Byrne

Se on pyhä sota!

80-vuotias katolinen pappi puri toisen papin korvan irti parkkipaikalla Australiassa, kertoo paikallinen sanomalehti Perth Now.

Isä Thomas Byrne esiintyi oikeuden edessä perjantaina kun hän väitetysti aloitti väkivaltaisen tappelun, kun 81-vuotias isä Joseph Smith ei luovuttanut hänelle parkkipaikkaansa.

Nopean painiottelun jälkeen Byrne käski Smithin nostaa maasta esineen, joka oli Smithin korva. Papilla kesti hetki tajuta mitä oli tapahtunut.

Smith kääri korvansa nenäliinaan ja ajoi paikalliseen terveyskeskukseen, missä hoitohenkilökunta soitti hänelle ambulanssin. Smith vietiin leikkaussaliin, ja poliisit lähtivät pidättämään Byrneä.

Byrnekään ei vaurioitta selvinnyt, sillä perjantaina oikeusalissa hänellä oli musta silmä.

Perthin käräjäoikeus määräsi Byrnelle lähestymiskiellon ja hän ei saa mennä 10-metriä lähemmäksi Smithiä. Lähestymiskiellon noudattamisessa saattaa kuitenkin tulla vaikeuksia, koska miehet asuvat samassa taloyhtiössä.


Tämä rekkakuskin tehtävänä oli ottaa kyytiin iso lasti, joka piti saada myös pakattua oikein. Katso videolta kuinka kätevästi rekan lastaaminen mieheltä käy!

Photobombbaus eli kuvien pilaaminen tahallaan on maailmalla levinnyt ilmiö, joka juontaa alkunsa V-merkin tekemisestä sormillaa toisen pään päälle.

Luovimmat ihmiset ovat tehneet tästä itselleen mahtavan harrastuksenkin.

Evästevalinnat