Sinä päivänä, kun vuorikiipeilijä Craig Armstrongin vieraili löytöeläinkodissa Furburdiassa Utahissa, ja pieni musta kissa kiipesi hänen olkapäälleen, Craig tiesi, että hän on löytänyt uuden ystävän.

Nykyään parivaljakko on erottamaton. Moni kissa tykkää mukavuudesta ja uunin lämmöstä, mutta Millie rakastaa ulkoilua, vaeltamista ja kiipeilyä.

Tässä Millie ja Craig ovat valmiita lähtöön.

Milliellä on tietysti omat valjaat.

Aluksi kissa lähti seikkailemaan itsekseen, mutta Craig opetti sen pikku hiljaa seuraamaan hänen polkujaan.

Millie on reipas kiipeilykaveri…

… se ei valita, vaikka edessä olisi hankaluuksia…

… mutta se tietää omat rajansa.

Ja kun se on väsynyt, se etsii itselleen nukkumapaikan.

Välillä mukana on myös Millien kaveri Kenneth-kissa.

Millie on peloton kissa, joka uskaltaa yrittää, mutta ei lannistu, vaikka epäonnistuisikin.

Paras kiipeilykaveri onkin juuri sellainen, joka kannustaa yrittämään kovemmin ja kovemmin – niin kuin Millie…

… sellainen, joka ei saa kiipeilystä tarpeekseen…

… ja joka on vahvempi kiipeilijä kuin mitä itse on.

Lähde: Backcountry.com / Bored Panda

Mies löysi talon nurkasta seitsemän pientä sorsanpoikasta, joiden emo oli mitä luultavammin kuollut. Linnut olivat aivan yksin ja hukassa, eikä ne olisi selvinnyt ilman apua.

Linnut nökötti tiiviisti yhdessä talon seinustalla.

Niitä pelotti ja yhdeksästä linnusta kaksi juoksi karkuun. 

Mies perheineen yritti pitää mahdollisimman hyvää huolta linnuista.

He huomasivat lintujen pystyvän hyppäämään todella korkealle! Lapset keksivät väliaikaisen ratkaisun pitääkseen linnut laatikossa.

Mies rakensi hienon nurkkauksen sorsille, missä on lämpölamppu ja hyvät oltavat.

Linnut ryntäsivät heti juomaan vettä kipoista. Ne myös jäi uimaan niihin.

Naapurikin halusi auttaa poikasia, ja kipaisi hakemassa eläinkaupasta sorsille sopivaa ruokaa.

Mies ja hänen perheensä teki kaiken niin hyvin kuin vain osasivat. Sorsat selvisi hyvin myös yöstä. Seuraavaksi on aika viedä linnut hieman osaavampiin käsiin. Mies soitti eläinjärjestölle, joka keskittyy luonnossa eläviin eläimiin. He lupasivat ottaa sorsat hoiviinsa, sekä palauttaa linnut takaisin luontoon, kun ne ovat siihen valmiita.

Lähde: Reddit

Toiset koirat tykkäävät läheisyydestä äärimmäisen paljon, toiset taas eivät niin hirveästi. Tämä kaveri ainakin tekee kaikkensa, ettei omistaja tulee lähelle pussailemaan ja halimaan. Toki tässä klipissa on omistajalla sormensa pelissä ja koira osaa temppunsa loistavasti, mutta liekö aihe keksitty koiran todellisen luonteen takia. Joka tapauksessa aika hauska video.

Moni meistä on varmasti joskus miettinyt, mitä heidän lemmikkieläimet sanoisivat jos ne osaisivat puhua. Tai että mitä lemmikki yrittää sanoa haukkuessaan tai miukuessaan omistajalleen.

Vielä emme toistaiseksi ymmärrä eläimien kieltä, mutta mitä jos ne osaisivatkin kirjottaa? Alla olevissa 13 kuvassa kissa ja omistaja lähettävät toisilleen tekstiviestejä.

Kaikki kissaihmiset voivat varmasti jotenkin samaistua näihin keskusteluihin. Harmaa osuus on kissan lähettämä, ja sininen ihmisen.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde: catster

Äiti pitelee pienokaistaan vatsansa päällä, jotta se voi nukkua rauhassa ja turvassa.

Lähde

Merisaukko on maailman pienin merinisäkäs. Poikanen voi kasvaa yli metrin mittaiseksi, ja se voi painaa jopa 40 kiloa. Merisaukko on uhanalainen laji. Sen pahin vihollinen on surullista kyllä ihminen, joka haluaa viedä saukolta sen tiheäkarvaisen ja tiiviin turkin.