Romanialainen eläintarha kätki sisälleen julman salaisuuden, joka tuli julki vuonna 2015. Four Paws International -organisaatio oli saanut vihiä tilanteesta ja päätti toimia välittömästi. Kyseinen organisaatio auttaa hädässä olevia eläimiä eri puolilla maailmaa.

“Leijonilla ei ollut paikkaa minne mennä, joten ne päätettiin hylätä eläintarhaan”, Four Pawsin johtaja, Iona Dugler kertoo.

Organisaatio pelasti leijonat häkeistä, jotka olivat surkeassa kunnossa ja aivan liian pienet. Leijonat kuljetettiin tämän jälkeen Etelä-Afrikkaan, jossa kuuluisa Lionsrock Big Cat Sanctuary -turvakoti sijaitsee. 3000 hehtaarin kokoinen “turvakoti” tarjoaa eläimille tilaa ja luonnollisen elinympäristön, jonka ne ansaitsevat.

Tällä videolla pääset näkemään, kun leijonat vapautetaan. En voinut olla herkistymättä tätä ainutlaatuista tilannetta katsoessa.

Eläinsuojelualueella asuu yhteensä 80 leijonaa, jotka on pelastettu karuista olosuhteista eri puolilta maailmaa. Suojelualueella ne saavat elämän, jonka jokainen eläin ansaitsee.

Merle Leferink oli lomalla perheensä kanssa Ranskassa. Merle heräsi keskellä yötä erikoiseen ääneen, joka tuli hänen huoneensa sisältä. Tyttö luuli aluksi, että kyseessä oli kissa – totuus oli kuitenkin huomattavasti eksoottisempi.

Merlen huoneessa oli villi kettu… Ja kyllä kuulit oikein, KETTU!

14-vuotias tyttö oli aluksi järkyttynyt ja hän päätti huutaa isäänsä apuun. Tämän jälkeen hän käveli hitaasti ulos huoneesta ja kettu seisoi rauhallisesti sängyllä koko tapahtuman aikana, AD -sivusto kirjoittaa.

Vanhemmat eivät myöskään olleet uskoa näkemäänsä. Ketut ovat villejä ja melko arkoja ihmisiä, eivätkä ne tavallisissa olosuhteissa tulisi missään nimessä talon sisäpuolelle. Kettu oli vanhempien mukaan todella nuori tai sairas, sillä tavallinen kettu ei käyttäytyisi tällä tavalla.

Merle nukkui seuraavat yöt vanhempiensa sängyssä. Hän onnistui ottamaan ketusta kuvan, ennen kuin poistui huoneestaan.

Ihmiset piereskelevät ja niin myös eläimet, mukaan lukien koirat.

Koirat ovat siitä huvittavia, että ne eivät juurikaan häpeile päästäessään ulos kaasuja. Tämä karvaturri joutui kuitenkin siirtymään pois sohvalta, sillä haju ei tainnut miellyttää edes koiraa itseään. Katsoin videon ja en yksinkertaisesti voinut olla nauramatta – koirassa oli niin paljon samoja piirteitä kuin ihmisissäkin.

Voit katsoa videon alapuolelta, muista jakaa se myös parhaalle kaverillesi!

Murtovarkailla ei aina ole onnea matkassa, mikä on sinänsä erittäin hyvä asia. Miljoonat ihmiset ovat nauraneet tälle tilanteelle ja pääset kohta näkemään miksi. En ole hetkeen nähnyt näin huvittavaa tilannetta, vaikka video onkin ladattu Youtubeen jo 2014 vuonna.

Aluksi kaikki näyttää sujuvan hyvin (varkaan näkökulmasta katsottuna), mutta hetken kuluttua paikalle saapuu pieni yksityiskohta, joka muuttaa koko tilanteen päälaelleen. Varas ei ollut varautunut pieneen vahtikoiraan, joka puolusti kotiaan hanakasti.

Voit katsoa surkuhupaisan tilanteen alapuolelta:

Luonnossa voimakkaammat voittavat heikommat lajit ja yksilöt. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö joissakin tilanteissa voimakkaampi laji voisi olla heikomman lajin puolella.

Oklahomaan on rakennettu eläinten turvakoti, jossa kaikenlaiset eläimet saavat tukea ja turvaa ihmisiltä sekä toisilta eläimiltä. Tällä hetkellä turvakodissa on 1400 eläintä ja 120 eri lajia!

Eläinten turvakodissa on syntynyt myös ainutlaatuisia kaverisuhteita. Nyt esittelemme sinulle Bonedigger -nimisen leijonan ja Abby -nimisen mäyräkoiran, jotka ovat parhaita ystävyksiä.

– Tällaista ystävyyttä ei olla koskaan aikaisemmin nähty, puiston johtaja John Reikenen kertoo.

Leijona ja mäyräkoira tutustuivat toisiinsa vain viikon ikäisinä, jonka vuoksi niiden välille on kehittynyt vahva side. Voit katsoa alapuolelta videon, jossa Bonedigger ja Abby leikkivät keskenään.