Nessy-kissa oli synnyttänyt omat pentunsa, mutta samaan aikaan se sai yllättäviä uutisia: perheen chihuahua oli synnyttänyt neljä ennenaikaista pentua.

Kaksi liian varhain syntyneistä koiranpennuista kuoli ja toiset kaksi jäivät orvoiksi, sillä niiden emo ei jostain syystä hyväksynyt pentujaan.

Epätoivoisessa tilanteessa olleet omistajat päättivät kokeilla jotain pelastaakseen koiranpennut. He tarjosivat pentuja Nessylle, jonka vastaanotto oli todella hellyyttävä.

Nessy hyväksyi koiranpennut perheeseensä ja kohteli niitä kuin omiaan. Oheisella videolla näemme hienon osoituksen siitä, kuinka ehdotonta ja vilpitöntä äidin rakkaus on parhaimmillaan on.

Talvi, lumisade ja pakkanen ovat asia, joista minä pidän. En kuitenkaan halua ulkoilla kamalassa lumimyräkässä.

Lumimyrskyn aikana on mukava pysytellä sisällä, nauttia lämmintä teetä ja lukea vaikkapa kirjaa.

Myös hevoset näyttäisivät pysyvän mielummin sisätiloissa kuin ulkona. Omistajan kuvaamalla videolla näemme, kun hevoset pääsevät ulos jaloittelemaan.

Ei kuitenkaan mene kuin muutama sekunti, kun hevoset katsovat toisiaan ja juoksevat suoraa tietä sisälle.

Pystytkö kenties samaistumaan tähän videoon?

Lapset rakastavat hiekkalinnojen rakentamista ja niin näköjään myös koiranpennut. Hiekkalinnoja rakentaessa tulisi pitää mielessä ainakin yksi asia: älä rakenna linnaa liian lähelle vesirajaa, mikäli haluat sen pysyvän ehjänä.

Angus -niminen kultainennoutaja oli omistajansa rannalla. Sää oli aurinkoinen ja sopiva hiekkalinnan rakentamista varten. Niinpä Angus päätti kaivaa veden läheisyyteen kuopan, jota se vartioi ahkerasti.

Koiranpentu huomasi kuitenkin nopeasti, että meri oli päättänyt tuhota sen hiekkalinnan. Koira yritti puolustaa murtumassa ollutta linnaa, mutta joutui taipumaan luonto äidin voimien edessä.

Koirat osaavat yllättää omistajansa älykkyydellään. Ne voivat usein vaikuttaa viattomilta, mutta kuka tietää millaisia kujeita niiden päässä oikein liikkuu.

Tämä humoristinen video kertoo mäyräkoirasta, joka on keksinyt tavan saada ruokaa aina tarvittaessa. Koira on keksinyt, että se voi siirtää kellon viisareita hieman eteenpäin, jotta ruoka-aika koittaa nopeammin.

Voit katsoa huvittavan videon alapuolelta!

Meillä kaikilla on asioita, jotka aiheuttavat vilunväristyksiä ja painajaisia. Toiset pelkäävät esimerkiksi korkeita paikkoja tai vaikkapa hämähäkkejä, kun taas toiset pieniä jyrsijöitä kuten hamstereita tai rottia.

Koirat ovat yleisesti ottaen melko ennakkoluulottomia ja uteliaita eläimiä. Kaikissa tapauksissa asia ei ole kuitenkaan näin – sillä esimerkiksi tämä koira pelkää kuollakseen hamstereita.

Perhe oli hankkinut kotiinsa hamsterin, jonka he halusivat esitellä myös koiralle.

Koira ei ollut perheenlisäyksestä kuitenkaan niin onnellinen kuin olisi aluksi voinut kuvitella.