Huhtikuussa nälkiintyneenä löydetty harmaahylkeen poikanen sai uuden kodin Korkeasaaren villieläinsairaalassa ja on nyt varttunut reippaaksi pikku kuutiksi. Kun poikanen alkoi nirsoilla silakoiden suhteen, Korkeasaaressa tiedettiin, että nyt sen oli aika päästä väljempiin vesiin.

Internet on täynnä videoita tutuista lemmikkieläimistä, kuten kissoista ja koirista. Tällä kertaa luvassa on jotain hieman erilaista. Fiesta-laaman joka-aamuinen hetki lehtipuhaltimen kanssa on riemuntäytteinen rutiini. Katso, kun tämä hulvaton eläin piehtaroi ilmavirran inspiroimana!

Mies nimeltä Dave Meinert pelasti pikkuisen tanskandoggi Pegasuksen pentutehtailijoilta. Meinertille kerrottiin, että jos koira selviäisi, siitä tulisi sokea ja kuuro. Mies halusi kuvata koiraansa niin kauan, kuin heillä oli vielä yhteistä aikaa. Lopputuloksena on kaunis video, jossa Pegasus kasvaa isoksi terveeksi koiraksi.

Nämä kaverukset rakastavat leikkimistä, mutta mitä tapahtuu kun on ensimmäisen kylvyn aika? Koirilla menee hetki tajuta, että pihalla on pieni uima-allas täynnä vettä. Kun ne sitten lopulta ymmärtävät pinkin kumilelun tarkoituksen, ei ole riemulla rajaa. Videon lopuksi saksanpaimenkoirat alkavat repiä allasta ja omistajansa mukaan koirat pistivät sen päreiksi kokonaan.

Shiba nimeltä Chame näyttää tarkkaavaiselta, mutta on pakko myöntää, että se ei ole kovin hyvä tässä leikissä. Omistaja piilottaa toiseen nyrkkiinsä namin, ja koiran tehtävä on tehdä oikea arvaus. Onneksi loppujen lopuksi käy kuitenkin hyvin!