Eläimillä on tapana tarjota turvaa ja suojelua toisille, jotka sitä tarvitsevat. Äidistään erilleen joutunut hylkeenpoikanen oli vain muutaman päivän ikäinen, kun se ajautui rannalle Frempton Marshissa, Iso-Britanniassa. Hylkeen onneksi rannan läheisyydessä oli 30 uteliasta lehmää, jotka löysivät hädässä olevan eläimen. Lehmät pysyivät sen ympärillä ja tarjosivat turvaa, vaikka eivät pystyneetkään tekemään paljoa hylkeen eteen.

Hylkeenpoikanen makasi mudassa ja tilanne näytti toivottomalta.

Lähistöllä oli kuitenkin mies nimeltä Ian Ellis, joka harrastaa lintubongausta. Hän huomasi pienen hylkeenpoikasen uteliaiden lehmien keskellä ja päätti yrittää pelastaa sen.

Aluksi Ian yritti etsiä hylkeen äitiä, mutta sitä ei kuitenkaan löytynyt. Sen seurauksena mies päätti viedä poikasen eläinkotiin. Hylkeellä oli keuhoputkentulehdus. Lisäksi se oli nälissään ja  kärsi nestehukasta.

Hylje sai nimekseen Celebration ja sille annettiin väliaikainen koti hylkeiden suojelualueelta. Siellä Celebrationista pidettiin hyvää huolta, ja se selvisi keuhkoputkentulehduksesta. Hylje sai myös uuden ystävän nimeltä Charlie, joka oli joutunut suojelualueelle samoihin aikoihin.

Celebration ja Charlie päästettiin takaisin mereen, kun hoitajat olivat todenneet, että ystävykset ovat tarpeeksi hyvässä kunnossa. Nyt ne luultavasti uivat yhdessä ja onneksi niillä on toisensa rankkojen kokemusten jälkeen.

Via: Newsner

Kuvat: Facebook

Thomas Edison mokasi tuhansia kertoja ennen kuin hän keksi hehkulampun. Tärkeää ei ole kuitenkaan se, kuinka monta kertaa epäonnistuu, vaan se, kuinka monta kertaa nousee ylös ja yrittää uudelleen.

Uteliaisuus kuuluu kaikkien eläinten ja myös ihmisten luonteeseen. Uusia tilanteita ja asioita kokeillessa saattaa mokata, mutta tärkeintä on muistaa, että ikävistä tilanteista ja vastoinkäymisistä oppii eniten. Nämä koirat katuivat tekemiään päätöksiä luultavasti heti. Kantapään kautta asiat kuitenkin oppii parhaiten, josta myös nämä kuvasarjassa esiintyvät karvaturrit muistuttavat.

1. Koira kurkkasi aidan taakse ja jäi jumiin.


Lähde

2. Joku valitsi hassun nukkumapaikan…


Lähde

3. ”Aloin katua tätä päätöstä heti.”


Lähde

4. ”Mikä tätä sänkyä vaivaa?”


Lähde

5. Koira, joka juuttui puskaan.


Lähde

6. ”Oli kivaa kiivetä, mutta miten mä pääsen täältä alas.”


Lähde

7. ”Se, mikä ei tapa, vahvistaa.”


Lähde

8. ”Mä en tiedä, mitä mä yritin, mutta nyt kuitenki oon pahasti jumissa.”


Lähde

9. ”Nyt mun omistaja mokasi pahemman kerran.”


Lähde

10. ”Mä tuun tästä ylös vaikka väkisin.”


Lähde

11. ”Tää leikki näytti paljon mukavammalta.”


Lähde

12. ”Lajiani kutsutaan yhdeksi maailman fiksuimmista – taidan olla poikkeus.”


Lähde

13. ”Tää idea ei mennyt ihan putkeen.”


Lähde

14. ”Tää ei sujunutkaan aivan kuin elokuvissa.”


Lähde

15. ”Älkää hulehtiko, mä hoidan tän tilanteen.”


Lähde

16. ”Mites tässä näin kävi?”


Lähde

17. ”Mehiläisen maistaminen ei ollut ehkä se paras idea.”


Lähde

Ei syytä huoleen. Kaikista noloista hetkistä ja virheistä selviää, ja tärkeintä on muistaa, että ne vahvistavat meitä.

Via: BoredPanda

Hiuksia on värjätty ennenkin sinisellä ja punaisella, mutta tämä yhdistelmä, joka saa tukan näyttämään tähtitaivaalta tai galaksilta, on leviämässä nyt laajemman kansan käyttöön. Galaksihiukset hohtavat monissa eri väreissä, mutta eivät juurikaan pastellinsävyissä. Värjäysprosessi saattaa kestää 3-4 tuntia, sillä ensin poistetaan tukasta sen omaa väriä, minkä jälkeen liukuvärjätään useita tummia ja voimakkaita sävyjä pää täyteen.

Hauska idea ja upeita lopputuloksia!

Tässä kuvasarjassa esitellään ihan tavallisia arkipäivän esineitä ja asioita, joilla on musta sielu. Kannattaa olla nimittäin tosi varovainen, sillä esimerkiksi sipulia leikatessa saattaa yhtäkkiä paljastua, että se on yksi niistä. Tai ehkä se on paprika, kengät, lattialuuttu. Niitä on kaikkialla ja niillä on pahat mielessä…

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde

26.

Lähde

27.

Lähde

28.

Lähde

29.

Lähde

30.

Lähde

31.

Lähde

32.

Lähde

33.

Lähde

Via Pulptastic.com

Charice Pempengco on 22-vuotias filippiiniläinen laulaja. Charice aloitti laulamisen jo 4-vuotiaana. Hän on osallistunut moniin eri laulukilpailuihin pienestä pitäen, mutta suurin osa kansainvälisestä huomiosta tuli kuitenkin YouTuben kautta. Nainen on ollut monien eri ohjelmien vieraana, esiintynyt muutamissa tv-sarjoissa, saanut levytyssopimuksen ja laulanut samalla lavalla Celine Dionin kanssa. Aikamonen saavutus parikymppiselle naiselle. Mutta mistä kaikki tämä suosio? 

Se selviää yksinkertaisesti kuuntelemalla, kun hän laulaa. Videolla hän esittää Celine Dionin kappaleen ”All By Myself”.