Silmää on loppujen lopuksi helppo huijata ja sen todistaa tämä video, jolla mies pyörittelee erilaisia renkaita. Kolmeminuuttinen matka optisten illuusioiden maailmaan rentouttaa keinolla, jota ei helposti muuten saa aikaiseksi. Tässä on oikea taiteilija työssään!

Kaupassa kypsän avokadon valitseminen saattaa tuottaa vaikeuksia, sillä ylikypsäkään ei ole hyvä.

Tämän niksin avulla voit kuitenkin kypsentää raa’an avokadon hetkessä, käyttämällä apuna uunia ja alumiinifoliota. Avokadon ollessa uunissa, se kypsyy ja on tämän jälkeenvalmis nautittavaksi.

Pokemon Go on vallannut maailman muutamissa viikoissa ja sosiaalinen media on täynnä peliaiheisia uutisia.

Peli lanseerattiin hetki sitten myös Aasiassa, joka aiheutta todellisen kaaoksen. Ihmiset ovat nyt myös alkaneet uskoa, että heidän kotieläimensä näkevät Pokemoneja.

Alla olevia kuvia katsoessa, väite ei kuitenkaan kuulostakaan niin hullulta.

 

1.

12
Lähde

2.

11
Lähde

3.

10
Lähde

4.

9
Lähde

5.

8
Lähde

6.

7
Lähde

7.

6
Lähde

8.

5
Lähde

9.

4
Lähde

10.

3
Lähde

11.

2
Lähde

12.

1
Lähde

Lähde: Boredpanda

Olet ehkä viime aikoina törmännyt supersuosittuun Pokemon Go – ilmiöön, sillä kaikki tuntuvat tällä hetkellä metsästävän näitä söpöjä taskumonstereita kännyköidensä avulla. Alla näet hauskan videon, jossa Pikachu-pukuun sonnustautunut mies juoksee pakoon Rakettiryhmää sekä muita pokémon-kouluttajia.

 

Tämän kovemmin tuskin kukaan pystyy punnertamaan. Mies hyppii, läpsyttelee käsiään yhteen sekä käyttää apunaan painoja samalla kun punnertaa. Kaikkien ei tarvitse tällaisiin suorituksiin yltää, mutta videon katsomisen jälkeen motivaatio liikunnan harrastamiseen nousee varmasti.

Evästevalinnat