Poliisi näki ohimennessään peuran, joka tarvitsi apua. Eläin oli jostain syystä juuttunut jouluvaloihin, eikä päässyt niistä irti ilman apua. Peura oli aluksi peloissaan, mutta antoi lopulta poliisin auttaa sitä.

Kun mies sai peuran irti se lähti hyppelemään ja jatkamaan elämäänsä tyytyväisenä.

JK Brown niminen taiteilija asuu Länsi-Walesissa, joka on tunnettu sen monimuotoisesta luonnosta. Walesin luonnon inspiroimana Brown tekee metalliroskasta kauniita taideteoksia, jotka näyttävät siltä kuin ne heräisivät eloon. Taiteilijan teoksia voi ihailla lisää Facebookissa.

Varis

12

Perhosia

11

Sammakoita

10

Ampiainen

9

Käärme

8

Rukoilijasirkka

7

Fasaani

6

Heinäsirkkoja

5

Hevonen

4

Harakka

3

Perhoset

2

Kuningaskalastaja

1

Via: BoredPanda

Kuvat: Facebook

kisu

Gergely Dudás on unkarilainen taiteilija, joka piirtää Missä Vallu luuraa -tyylisiä kuvia ihmisten iloksi. Tällä kertaa hän lisäsi Facebook-sivulleen piirroksen, jossa on kymmeniä pöllöjä ja yksi kissa.

Kuinka nopeasti pystyt löytämään kuvaan piilotetun kissan?

Allan Dixon ottaa suloisia eläinselfieitä, jotka ovat keränneet suuren suosion netissä. Aina hymyssä suin oleva Allan on sanonut osaavansa kuiskata eläimille, jonka seurauksena myös selfien ottaminen on ollut helppoa.

Australiasta kotoisin oleva mies ottaa suurimman osan kuvistaan patikointimatkoillaan.
1

2

3

4

Suurimalla osasta eläimistä näyttäisi olevan hauskaa valokuvia ottaessa.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Lähde: Imgur
Kuvat: Instagram

Australialainen opettaja on kerännyt valtavasti huomiota sosiaalisessa mediassa herkullisen näköisillä kakuillaan. Vain mielikuvitus on rajana, kun Katherine Sabbath pääsee keittiöön lempipuuhansa pariin.

Hän on harrastanut leipomista 15-vuotiaasta asti ja nykyään se on hänen työnsä. Sabbath rakastaa edelleen opettamista, joten hän on alkanut myös vetää kursseja, joissa opetellaan upeiden kakkujen tekemistä.